Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 4-0


Επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός Νάουσας και κέρδισε τη σημερινή μονομαχία με την αξιόλογη ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής με 4-0.
Έχοντας πάθος για τη νίκη, δύναμη και επικρατώντας κατά κράτος στις μονομαχίες «ένας με έναν» κατάφερε να πάρει το ματς αν και η πρώτη δυνατή φάση ήταν της Επισκοπής, μόλις το 1’, αφού σκόραρε, αλλά από θέση οφσάιντ κάνοντας τον διαιτητή να ακυρώσει το γκολ.
Πολλές οι ευκαιρίες τους Ολυμπιακού στη συνέχεια, στο 6’ με το πλασέ του Γκότση και την απόκρουση του τερματοφύλακα του Κεραυνού, στο 8’ πάλι με σουτ του ίδιου παίκτη και στο 13’ με το σουτ του Χατζηγεωργίου και την εκ νέου απόκρουση του τερματοφύλακα της Επισκοπής που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μιας και στο 19’ κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Φράγγη, μετά από ανατροπή του ίδιου παίκτη μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στο 37’ ήρθε το πρώτο γκολ, με το κόρνερ που εκτέλεσε ο Φράγγης και με κεφαλιά ο Τσιούλης έκανε το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια πλαίσια. Στο 46’ ο Χατζηγεωργίου μετά από φάουλ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 47’ η κεφαλιά του Γκότση πήγε άουτ.
Στο 51’ ο τερματοφύλακας της Επισκοπής ανέτρεψε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Τσιούλη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα και να αποχωρήσει αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Την ανατροπή του Τσιούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Φράγγης, κάνοντας το 2-0, στο 81’. Το 3-0 ήρθε στο 83’ με τον Τσιούλη και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 92’ με το εύστοχο σουτ του Μάινου.  Ο διαιτητής δεν άργησε να σφυρίξει την λήξη ενός από τα πιο ουσιώδη παιχνίδια που έδωσε φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
(Προσωπικά, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Κύριο Χρήστο Μποζίνη για το ήθος του στον σημερινό αγώνα και τη στάση που κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπαθώντας να ισορροπήσει φυσιολογικές έντονες καταστάσεις όλων των παικτών και των δύο ομάδων, λόγω της πίεσης του αγώνα.)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιάκος, Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Τσαμπούρης, Ζιαμπάκας, Κοκκοφειάδης(71’ Κούτης), Χατζηγεωργίου(81’ Στογιάννος), Γκότσης(35’ Μάινος), Φράγγης, Τσιούλης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: Δημητρίου, Ορδουλίδης, Μουρατίδης Χ.,  Μουρατίδης Ι.(46’ Λύτης), Τεζεψίδης, Τσεχελίδης(70’ Τσεχελίδης Τ.), Χαραλαμπίδης, Καρυπίδης, Ορφανίδης, Γάτσος, Σιταρίδης(30’ Στογιάννος)















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...