Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 3-0

Με καλό ποδόσφαιρο και σωστή κυκλοφορία της μπάλας πήρε το ματς ο Ολυμπιακός Νάουσας απέναντι στον Απόλλων Λυκογιάννης, σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με περισσότερες αυτές του Ολυμπιακού, μία από τις οποίες στο 33’ με τον Lleshi που κατάφερε να κάνει γκολ με πλασέ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν εμφανής, καταφέρνοντας να σκοράρει άλλες δύο φορές. Στο 74’ με πλασέ του Τσιούλη και στο 79’ με τον Κωνσταντινίδη Παύλο.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Παπαπέσιος Γιάννης, Μίγγας Γεώργιος, Μήτσικα Τάσος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Μίγγας, Ζιαμπάκας, Παπαπέσιος, Κουμπουλής(50’ Φράγγης), Κωνσταντινίδης Δ.(13’ Lleshi), Κωνσταντινίδης Π., Τσιούλης, Μπόσι(67’ Τσαμπούρης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κουτσούκης, Ανάστου, Κουτρουκίδης, Αμανετίδης(67’ Τσιφλίδης), Παπαδόπουλος, Κιουταχιαλής Β., Παυλίδης Ν., Αποστόλου(46’ Δούκας), Παυλίδης Ι.(59’ Βασιλείου), Κικίδης, Κιουταχιαλής Γ.























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...