Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ!

Λόγω της συνέχισης της προετοιμασίας του αντρικού τμήματος και το ξεκίνημα της προετοιμασίας του παιδικού τμήματος, καθώς και λόγω της προπόνησης της ακαδημίας, σήμερα το γήπεδο του Αγίου Νικολάου γέμισε παιδιά, νέους και γονείς. 
Η Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή είναι μέρες προπόνησης για όλα τα τμήματα, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για όλους τους γονείς, όλων των τμημάτων να συγκεντρωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να διασκεδάσουν αλλά και να συζητήσουν και να αποφασίσουν με την διοίκηση και τους υπεύθυνους του ομίλου για θέματα που αφορούν τον όμιλο και τα τμήματα του. 

Σήμερα η ακαδημία θέσπισε την επιτροπή γονέων που στο εξής και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της ακαδημίας, θα συνεδριάζει και θα αποφασίζει σχετικά με την ακαδημία και αύριο θα γίνει το ίδιο και για το παιδικό τμήμα. 
Με αυτόν τον τρόπο, όλοι θα βοηθήσουν έμπρακτα και με κέφι να λειτουργήσει ο όμιλος με πρόγραμμα και πλάνο, το οποίο θα καθορίζεται πάντα με γνώμονα ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Τα πάντα ξεκινούν από τα παιδιά και τα πάντα καταλήγουν στα παιδιά. Γιατί κάθε παιδί είναι ένας καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας. 

Καλή αρχή! 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...