Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-0

Λευκή ισοπαλία στο γήπεδο της Ειρηνούπολης, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Αριστοτέλη Νάουσας. Από έναν βαθμό και οι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, μάχες και δυνατές φάσεις κάτω από τα δοκάρια των δύο τερματοφυλάκων. 
Η κατοχή της μπάλας ανήκει στον Αριστοτέλη Νάουσας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να μπορέσει να στοχεύσει δίχτυα. 
Ο Ολυμπιακός από την άλλη κατάφερε να πετύχει την αντίσταση που ήθελε και να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις, σε ένα γήπεδο που "πήγαινε" και τις δύο ομάδες για να αναπτύξουν τις ικανότητες τους.


ΔΙΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Νάτσιος Σταύρος, Λίγγος Χρήστος

Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας, θα διεξαχθεί, την Κυριακή, 11/02/18, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στην ΑΕΠ Βέροιας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Μήτσικας, Λίγγος(56' Γεωργιάδης), Πολύζης, Σαράφης, Χαρατσίδης, Ταχυδρομίδης(84' Μουμτζίδης), Κωνσταντινίδης Π.(80' Σεπιτάνος), Κωνσταντινίδης Δ., Βαρβέρης, Καντσάδης

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σάκκος, Πίτος, Πανάγος, Βασιλειάδης, Αλιάτσης, Γατουρτσίδης, Δασκαλάκης, Σαξώνης, Γκουλαξίδης(65' Τασιώνας), Κασάπης, Χατζηιωαννίδης







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...