Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-4

Απολαυστικό το ποδόσφαιρο που προσέφερε στους φιλάθλους ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, αφού κατάφερε και επικράτησε του Α.Σ. Γιαννακοχωρίου με 4-1. 
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει και στις δύο ομάδες, αφού οι ευκαιρίες ήταν αρκετές, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός "πήρε μπρος" και με υπέροχη κυκλοφορία μπάλας, σκόραρε τέσσερις φορές μέσα σε 10 μόλις λεπτά. 

Στο 70' με τον Μαρκοβίτη, στο 73' με τον Κωνσταντινίδη Παύλο, στο 76' με τον Μπρούκι και στο 78', πάλι με τον Μαρκοβίτη.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Κελεσίδη με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ. 

Την επόμενη Κυριακή, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται εντός έδρας με τον Τριπόταμο Βέροιας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Σαράφης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Μουμτζίδης, Λίγγος(59' Παπαπέσιος), Μπρούκι, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος(79' Κουτσουπιάς), Κωνσταντινίδης Π.(82' Μακρής), Γεωργιάδης(46' Μαρκοβίτης)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ: Μιχαηλίδης, Θεοδοσιάδης(76' Κεφαλούδης), Χατζηιωαννίδης, Βαρθολομαίος, Τσακμάκης, Κελεσίδης, Πετρακίδης(79' Νακόπουλος), Αλατσίδης(59' Σιταρίδης), Καράι, Κακούδης(70' Κατσαράκης), Γαλανός














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...