Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!

(Το παρόν κείμενο και η φώτο, πάρθηκε από ανάρτηση της ιστοσελίδας ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ).

Και μια αθλητική αναφορά μνήμης, από το πλούσιο αρχείο του Γιώργου Σακελαρίου, επί άπειρα χρόνια παράγοντα του ‘Ολυμπιακού Νάουσας’. Έτος 1951, γήπεδο Νάουσας.
Όρθιοι από αριστερά:
Σακελαρίου Γιώργος, Μπέρσος Γιώργος, Γεωργιάδης Κώστας, Νικόλτσης Αριστομένης, Στεφανής Κώστας, Μόρας Αντώνης, Κουτσογιάννης Βασίλης, Σιούλας Κώστας, Ήλκος Βασίλης, Γραμματικός Μενέλαος, Σκουλαριώτης Αχιλλέας, Μάρας Αλέξανδρος, Θεοδωρόπουλος Βασίλης, Χατζηπαράσχης Περικλής. Ξαπλωμένος: Τασιώνας Κώστας.
(Καλά, ούτε έναν ξένο δεν είχε ο Ολυμπιακός; Αλλά τι λέμε; Δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο Μπόσμαν!)
'Δίνατε λεφτά στους παίκτες;' ρωτήσαμε χαριτολογώντας τον κ. Σακελαρίου.
'Τους δίναμε από καμιά τσίχλα καμιά φορά', μας απάντησε με χιούμορ!



Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Ο Αγιασμός των μικρών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.









Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Α2 ΕΠΣΗ (Β’) - 10η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολυμπιακός Ν. – Νικομήδεια: 2-2
Ροδοχώρι – Ζερβοχώρι: 2-2
Σφηκιά – Μακεδόνας Β.: 4-1
Λυκογιάννη – Μονόσπιτα: 8-3
Κοπανός – Ειρηνούπολη: 3-1
Ακαδημία Β. – Πατρίδα: 1-1
Ρεπό: Δόξα Ν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νικομήδεια  25
2. Ακαδημία Β.  20
3. Ζερβοχώρι  20
4. Λυκογιάννη  19
5. Μακεδόνας Β.  15
6. Πατρίδα  14
7. Δόξα Ν.  13
8. Κοπανός  13
9. Ροδοχώρι  11
10. Ολυμπιακός Ν. 10
11. Σφηκιά  7
12. Ειρηνούπολη  6
13. Μονόσπιτα  0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Ν.Γ. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 2-2

Ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια της κατηγορίας, έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και της πρωτοπόρου ομάδας της Νικομήδειας. Η ομάδα του Ολυμπιακού κοίταξε στα μάτια την πρώτη στη βαθμολογία ομάδα της κατηγορίας και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται ποιος είναι το φαβορί σ' αυτό το παιχνίδι.Μονόλογος του Ολυμπιακού το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βουδούρη στο 23'. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά και στη μοναδική ουσιαστική επίθεση των φιλοξενουμένων στο 42' έγινε το 0-1.  Και εκεί που θα περίμεναν όλοι πως οι πιτσιρικάδες τους Ολυμπιακού μετά την ψυχρολουσία του 0-1 στο τέλος τους ημιχρόνου, να μην έχουν δυνάμεις να γυρίσουν το παιχνίδι, μπαίνοντας δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν μόλις στο 47' να ισοφαρίσουν με γκολ του Βουδούρη και να πάρουν το προβάδισμα στο 59' με ένα όμορφο γκολ του Κοκκοφειάδη. Ο Ολυμπιακός από εκείνο το λεπτό και μετά συνέχισε με το ίδιο πείσμα, την ίδια μαχητικότητα και με το ίδιο όμορφο ποδόσφαιρο, να δημιουργεί ευκαιρίες και να είναι θέμα χρόνου το τρίτο γκολ. Αλλά, δυστυχώς, ένας κακός επόπτης γραμμών, σε μία αντεπίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας, μέτρησε γκολ οφσάιντ στο 74'. Μετά το 2-2 το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο και θα μπορούσε να κάνει το τρίτο γκολ και η ομάδα του Ολυμπιακού και η ομάδα της Νικομήδειας.Ευτυχώς, ο τραυματισμός στο 89' του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μίλτου Χατζηγεωργίου που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, δεν ήταν σοβαρός. Θα τον στερηθεί ο ομάδα όμως από την ενεργό δράση για διάστημα 10 ημερών. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας, εύχονται στον Μίλτο, καλή ανάρρωση!Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια στον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Μήτσικα, που παρά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, αγωνίστηκε με πάθος για την ομάδα κάνοντας ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια! Αξίζει συγχαρητήρια αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Νέας Γενεάς Νικομήδειας στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ράντζιου, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Cela, Λιακόπουλος, Κοκκοφειάδης, Χατζηγεωργίου (Φερλαχίδης 89'), Μάινος, Ρώσσιος (Στογιάννος 61'), Βουδούρης, Σακελάρης, 
ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ:  Κετόγλου, Ευτεριάδης, Αγιανίτης (Βουτσινός 65'), Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (Ιωσιφήδης 46'), Τουρατσίδης, Ντόγος, Σαφπατζίδης, Βοριατζίδης, Gjoka, Χαραλαμπίδης.
 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Γέμισε φρεσκάδα σήμερα το γήπεδο του Αγίου Νικολάου, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας, να αγωνίζονται πριν το παιχνίδι, με τον δικό τους τρόπο, γεμάτοι πάθος και να συνοδεύουν όλους τους ποδοσφαιριστές στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις κερκίδες, μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν την ομάδα σε κάθε προσπάθειά της μέχρι το τέλος του αγώνα!







































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...