Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!


Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, εύχονται στους παίκτες της ομάδας, Δημήτρη Τσιούλη, Δημήτρη Μάινο και Δημήτρη Γαλανό, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική τους εορτή!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΙΝΟΣ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Η δουλειά στον Ολυμπιακό δεν τελειώνει ποτέ, για τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το κυριότερο έργο. Την προπόνηση της Ακαδημίας.

Μεσημέρι, ο καιρός καλός, τα χαμόγελα πολλά, η όρεξη για μπάλα τεράστια και η προπόνηση της ακαδημίας ξεκινάει, πάντα με διάθεση από όλους, μικρούς και μεγάλους.
Τα ευχαριστημένα πρόσωπα των μικρών ποδοσφαιριστών, είναι η ανταμοιβή για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Το χαμόγελο των μικρών παιδιών την στιγμή που κλωτσάνε την μπάλα, μας βάζει προ των ευθυνών μας, να τους προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και αυτό είναι υπόσχεση. 





















Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 5-1 (VIDEO)


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 5-1


Εύκολο ουσιαστικά αγωνιστικό πρωινό για την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, αφού επικράτησε του Απόλλωνα Λυκογιάννης με 5-1.
Οι φάσεις πολλές μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων, δίνοντας έτσι στους φιλάθλους την ευκαιρία να απολαύσουν καλό ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες, καθώς και νέες εσωτερικές αλλαγές βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα.


Μόλις στο 2’ η πρώτη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με πλασέ του Μάινου και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 11’ το πρώτο γκολ από τον Φράγγη και στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του Μάινου που κατέληξε άουτ μη καταφέρνοντας να διπλασιάσει το σκορ, πράγμα που έκανε όμως ο Τσιούλης στο 24’.  Το 3-0 έγινε στο 27’ με το σουτ-γκολ του Μάινου. Στο 36’ κατάφερε να μειώσει η Λυκογιάννη κάνοντας τον 3-1 και το ημίχρονο έληξε με ένα ακόμη γκολ του Ολυμπιακού στο 42’, μετατρέποντας το σκορ σε 4-1.
Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, μην καταφέρνοντας όμως να μεταφραστούν σε γκολ, αφού η μπάλα δεν έβρισκε τον δρόμο για τα δίχτυα.
Το τελικό σκορ σχημάτισε ο Γαλανός στο 80’
Το μελανό σημείο του σημερινού αγώνα, ήταν ο τραυματισμούς του Στέφανου Χαιτίδη στο χέρι. Ένα χτύπημα με την μπάλα στο χέρι, έστειλε τον παίκτη του Ολυμπιακού  στο νοσοκομείο της πόλης με ράγισμα του καρπού. Τοποθετήθηκε γύψος και ο Στέφανος  θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του, του εύχονται περαστικά και καλή ανάρρωση.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Απόλλωνα Λυκογιάννης καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιάκος, Cela, Χατζηιωαννίδης, Γκότσης, Τσαμπούρης, Χατζηγεωργίου, Κοκκοφειάδης(46' Χριστοδούλου), Φράγγης(68' Γαλανός), Μάινος, Τσιούλης, Χαιτίδης(25' Γκίλτσης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Τσάκας, Κικίδης(46' Κουτσουκής), Σακαλής, Δούκας, Καρίλογλου, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Πετράκης, Αναστόφ, Κουτρουκίδης, Παπαιωάννου




































Φωτογραφίες: Ευγενία Σύρκου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...