Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Μετά κόπων και βασάνων και εν μέσω της κρίσης να φαντάζει σαν πολυτέλεια,ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Αγ.Νικολάου.
Το γήπεδο αυτό ως γνωστό, δεν έχει φρεάτια απορροής, με αποτέλεσμα με την πρώτη βροχή να μετατρέπεται σε λίμνη και όλοι οι αγώνες αλλά και οι προπονήσεις να γίνονται μέσα στη λάσπη. Το γήπεδο αυτό είναι ένα κόσμημα,μέσα στο πράσινο,σε μια καταπληκτική τοποθεσία και προπονούνται καθημερινά περίπου εξήντα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Νάουσας, εκ των οποίων ,οι μισοί είναι τα μικρά παιδιά της ακαδημίας. Το νούμερο αυτό θα μεγαλώσει αισθητά από την καινούργια χρονιά,αφού τα σχέδια της ομάδας περιλαμβάνουν ανάπτυξη των τμημάτων  υποδομής και της ακαδημίας.
 Η επικινδυνότητα του γηπέδου είναι μεγάλη ,γι αυτό και έχει προτεραιότητα η όποια βελτίωση. Χθες Τρίτη, τα μηχανήματα του Δήμου ξεκίνησαν τις πρώτες εκσκαφές,που αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Όλοι εμείς στον Ολυμπιακό, παίκτες,διοίκηση,προπονητές,γονείς και φίλαθλοι ,δεχθήκαμε με ανακούφιση την έναρξη των  εργασιών και αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα.


















Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.

Θεοφάνης Κουτρουλιάς.
 Αχιλλέας Υφαντίδης. 
Γιάννης Γιαννούλης.
 Στέφανος Γαϊτάνος. 

Οφείλουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, σ' αυτούς τους ανθρώπους, που με μοναδικό στόχο τους την ενημέρωση των αθλητών, γονέων και προπονητών, είπαν με μεγάλη χαρά το ναι, όταν τους προτάθηκε η συμμετοχή τους στην ημερίδα.
Ανιδιοτελώς και μεγάλη ευχαρίστηση, ενημέρωσαν, προβλημάτισαν, πρόσφεραν γνώση, σε όλους εμάς που την χρειαζόμασταν.
Ο τρόπος που χειρίστηκαν τα θέματά τους, μας προτρέπει να επιμείνουμε κι άλλο σε τέτοιες κινήσεις, μιας και μας απέδειξαν πως το πιο σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού είναι η ενημέρωση, η γνώση και η αθλητική καλλιέργεια.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την πολύτιμη βοήθειά τους, την άψογη συνεργασίας μας, και όλες τις συμβουλές τους, που με πολύ χαρά έλαβα σοβαρά υπόψιν μου και να τους υποσχεθώ πως η συνεργασία θα συνεχιστεί σε πολλά πλαίσια.
Σας ευχαριστώ θερμά!
Μαρία Πασχούλα 



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία, έλαβε χώρα χθες στο πολιτιστικό κέντρο της σχολής Αριστοτέλους, η αθλητική ημερίδα του Ολυμπιακού Νάουσας.Αθλητές, προπονητές, γονείς και παράγοντες ενημερώθηκαν σχετικά με τη διατροφή, την αθλητική κάκωση, και την ψυχολογική υποστήριξη στη ζωή του αθλητισμού, καθώς και την ποδοσφαιρική ζωή μέσα από τις γνώσεις και την ματιά του προπονητή.Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. κ. Καραμελίδης, ο κ. Τάσος Χριστοδούλου, ο προπονητής της Ε.Π.Σ. κ. Λυμούσης, ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Βράντζης και ο κ. Ακριτίδης εκ μέρους της ομάδας της Νάουσας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκαναν να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Αυτή η προσπάθεια θα ήταν ανέφικτη χωρίς της βοήθεια των ομιλητών, των κκ Γιάννη Γιαννούλη, Θεοφάνη Κουτρουλιά, Αχιλλέα Υφαντίδη και Στέφανου Γαϊτάνου.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση της αίθουσας, το Χρήστο Αθανασιάδη για τη βοήθεια στις εκτυπώσεις και ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για τη συμμετοχή του σ' αυτήν την ημερίδα, όσο και για την αθλητική αλλά και κοινωνική του προσφορά μέσω του Imathia sport. 
Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κυρίως τους αθλητές που παρευρέθησαν στο χώρο και σίγουρα έφυγαν από εκεί γεμάτοι γνώσεις. 
Ο Ολυμπιακός Νάουσας με αυτή του την κίνηση, θέλει να δηλώσει παρόν στην αθλητική ζωή αυτής της πόλης και σκοπός του είναι, η βελτίωση του αθλητή, όχι μόνο ως παίχτης αλλά και ως άνθρωπος μέσα στην κοινωνία, καθώς και η  υγιής ποδοσφαιρική και αθλητική ζωή σ' αυτήν την πόλη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για τις επόμενες ημερίδες, οι οποίες θα γίνουν θεσμός.

























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...