Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ARSENAL SOCCER SCHOOLS: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

Στο τουρνουά  των ακαδημιών του Αγίου Γεωργίου συμμετείχε σήμερα ο σχολή της Arsenal, στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.
Τέσσερις ακαδημίες πήραν μέρος στους σημερινούς αγώνες: Η ακαδημία Αγίου Γεωργίου, Η σχολή των Arsenal Soccer schools της Νάουσας, η ακαδημία του Στενήμαχου και η ακαδημία του Διαβατού.

Η φιλοσοφία των σχολών των Arsenal Soccer School που αφορά το πόσο σημαντική είναι μία νίκη στις ακαδημίες, είναι η εξής: Η νίκη στα παιχνίδια των ακαδημιών δεν ξεπερνάει σε βάρος, τον τρόπο που παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο. Δεν είναι το παν. Αυτό που  μετράει είναι να μαθαίνουν οι  μικροί ποδοσφαιριστές ποδόσφαιρο, να δουλεύει και να κουράζεται το μυαλό και να αναπτύσσουν την αντίληψή τους με τον τρόπο που παίζουν. Δεν υποβαθμίζουμε ποτέ έναν τρόπο παιχνιδιού που έχουμε μάθει για να βάλουμε γκολ. Το παν είναι η γνώση, όχι η νίκη».
Γι’ αυτό και στο υπάρχον blog της σχολής της Arsenal της Νάουσας, δεν αναφέρεται κανένα σκορ από κανένα τουρνουά ή αγώνα που παίρνει μέρος η σχολή.
Όπως είπε και ο προπονητής της σχολής σήμερα. «Είμαι ευτυχισμένος που σας είδα να παίζετε ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο και να βελτιώνεστε μέρα με τη μέρα. Το πόσο έληξε ο αγώνας, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Συγχαρητήρια».
Την επόμενη Κυριακή, θα διεξαχθεί νέο τουρνουά στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου αυτή τη φορά. 





















































Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 Κάτι από ατμοσφαιρική, ρομαντική ταινία είχε σήμερα η προπόνηση της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού Νάουσας, αφού όλο το γήπεδο στον Άγιο Νικόλαο, ήταν καλυμμένο από ένα πυκνό στρώμα ομίχλης, που περνώντας η ώρα γινόταν πυκνότερο.  Η θερμοκρασία στους 4 βαθμούς και η υγρασία μεγάλη.
Η προπόνηση έγινε κανονικά, σχεδόν χωρίς απουσίες και με ολοκληρωμένο το πρόγραμμα του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός τις επόμενες τρεις εβδομάδες είναι φιλοξενούμενος σε άλλα γήπεδα (Νέα Γενεά Νικομήδειας, Στενήμαχο, Δόξα Νάουσας).  Την επόμενη φορά που θα αγωνιστεί στην έδρα του, θα έχουμε 2015…


































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...