Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ARSENAL ΚΑΙ ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Ένα γήπεδο γεμάτο μικρούς αθλητές. Πέντε προπονητές που προσπαθούν να προπονήσουν σωστά και τα καταφέρνουν άψογα. Οι γονείς. Φίλοι και συγγενείς.
Χαρούμενες φωνές. Συνθήματα για γκολ. Γέλια. Προσπάθεια. Δύναμη. Ομαδικότητα. Σεβασμός. Αθλητική παιδεία.

Γέμισε από υπέροχους μικρούς ποδοσφαιριστές σήμερα το γήπεδο του Αγίου Νικολάου, μιας και οι προπονήσεις της ακαδημίας της Άρσεναλ, της ακαδημίας του Αίολου και το παιδικό του Αίολου σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό, συνέπεσαν και διεξήχθηκαν όλες μαζί.
Οι ακαδημίες προπονήθηκαν πρώτες και έπειτα πήρε σειρά το παιδικό.  Έλειπε μόνο η ομάδα του αντρικού, η οποία δίνει τον πρώτο της σημαντικό αγώνα αύριο για το πρωτάθλημα.
Νομίζω πως η ομορφότερη εικόνα που μπορεί να δει κανείς σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γήπεδο, είναι η εικόνα παιδιών να παίζουν μπάλα! Είναι η πληρωμή και η ηθική ικανοποίηση για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν ανιδιοτελώς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους. Να φέρουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό!
Ο Ολυμπιακός Νάουσας, καλεί όλους τους μικρούς αθλητές, καθώς και τους γονείς τους στον αυριανό πρώτο ντέρμπι της αντρικής ομάδας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στις 16.30, απέναντι στην ομάδα της Δόξας Νάουσας.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού εύχεται σε όλες τις ομάδες της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας που ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους αύριο, καλή αρχή, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς παρατράγουδα, αλλά και μια χρονιά με θεαματικό, ποιοτικό ποδόσφαιρο. 



































ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Τελευταία μέρα καθημερινής προπόνησης σήμερα για την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, τελειώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για το επερχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Κυριακή, απέναντι στη Δόξα Νάουσας, στις 16.30, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.


Οι προπονήσεις της αντρικής ομάδας, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα διεξάγονται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. 
































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...