Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ


ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2


Στα πλαίσια των φιλικών αγώνων, μετά την λήξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία,  2-2 , στο φιλικό αγώνα, χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ειρηνούπολης με την ομώνυμη ομάδα.
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες και με τους προπονητές να δοκιμάζουν καινούργιους ποδοσφαιριστές σε νέες  θέσεις.
Αν και οι περισσότερες ομάδες τελειώσαν τις προπονητικές τους υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τις 
προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια μέχρι και το τέλος του μήνα, κρατώντας τους παίκτες του σε φόρμα και δοκιμάζοντας νέους αθλητές και νέες τεχνικές μέσα στο γήπεδο.




































Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

   Πολύ καλή η δουλειά, του Imathia Sport News, στο Αλμανάκ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των ομάδων της Ημαθίας.
   Πολύ καλή η προσπάθεια για την προβολή των Ημαθιωτών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.Αποτελεί αναμφίβολα εργαλείο στα χέρια κάθε ποδοσφαιρικού παράγοντα
    Νομίζω πως πρέπει όλοι να το αποκτήσουμε ,όχι μόνο γιατί είναι ένα πολύ όμορφο ενθύμιο, αλλά και για να συμβάλουμε, σ΄αυτήν την προσπάθεια.
 
    Μπορείτε να το προμηθευθείτε και από την ομάδα μας ή τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νάουσας   
ή στο 6936231736 (what’s up)
ή στέλνοντας email olympiakosnaousas@gmail.com


Φυσικά και από το Imathia Sport News 
Mail : argytsig@yahoo.com
Τηλέφωνο : 6945 757117 (what’s up)
Το κόστος είναι 10 €

Τα παρακάτω είναι από ανάρτηση του Imathia Sport News στις 21/02/2013 για περισσότερες λεπτομέρειες

Το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου” είναι γεγονός!

Μία έκδοση – σταθμός για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με κύριο στόχο την ανάδειξη και την προβολή του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με αυτό, να τύχουν της σημασίας που αξίζουν. Ένα αφιέρωμα που δεν έχει προηγούμενο σε ερασιτεχνικό επίπεδο (μόνο στην ΕΠΣ Σερρών υπήρξε κάτι ανάλογο αλλά μόνο με φωτογραφίες των ομάδων συνολικά) και όσο κάποιος το ξεφυλλίζει, διαπιστώνει ότι είναι ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ράφι τόσο παραγόντων, προπονητών και μάνατζερ, όσο και των ίδιων των ποδοσφαιριστών.
Στις 100 σελίδες του θα βρείτε φωτογραφίες από ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ξεχωριστά, με αναλυτικά στοιχεία για τον καθένα, ενώ κάθε ομάδα (Γ’ Εθνική Γυναικών, Δ’ Εθνική, Α1 και Α2) έχει το δικό της δισέλιδο. Θα βρείτε τα προγράμματα όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών του νομού μας, αλλά και της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.
Ως πρώτη έκδοση και επειδή επιλέξαμε να μην απευθυνθούμε σε χορηγούς (αν και υπήρχε η δυνατότητα, καθώς τα 1000 αντίτυπα θα διανεμηθούν σε όλο το νομό και όχι μόνο), το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” κοστίζει 10€, τιμή προσιτή σε σχέση με τον την οικονομική συγκυρία, τον όγκο (100 σελίδες), την ποιότητα αλλά και για το γεγονός ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ με τα στοιχεία τους βρίσκονται μέσα σ’ αυτό και το συγκεκριμένο ποσό ως ετήσιο, θεωρούμε πως είναι μικρό.
Θα παρατηρήσετε πως κάποιες ομάδες αλλά και κάποιοι παίκτες δεν έχουν φωτογραφίες ή απεικονίζεται μία φανέλα. Αυτό συνέβη λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση έχουμε ήδη καταστρώσει ένα πλάνο και το επόμενο διάστημα όλοι οι παίκτες θα έχουν τις φωτογραφίες τους κανονικά, με τη μορφή αυτοκόλλητων όπως τα άλμπουν της panini που όλοι κάποτε συγκεντρώναμε και κολλούσαμε στα αντίστοιχα άλμπουμ!
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν για αυτή την έκδοση και ευχόμαστε το αφιέρωμα αυτό να αγκαλιαστεί και να αγαπηθεί από όλους, γιατί το αξίζει πραγματικά! Απευθυνόμενοι σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, θα θέλαμε να τονίσουμε και να επαναλάβουμε πως με το Αλμανάκ αυτό αποκτάς τη δική σου θέση και προβολή που αξίζεις, γιατί όλοι γνωρίζουμε πως στις περισσότερες περιπτώσεις το ποδόσφαιρο για σένα είναι χόμπι και χωρίς οικονομικές απολαβές.
Έτσι λοιπόν ξεκινά από σήμερα η διάθεση του “1ου Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” και όσοι από σας επιθυμείτε να το παραλάβετε, οι συνεργάτες του Imathia Sports News θα έρθουν σε επαφή μαζί σας πολύ σύντομα! Εκτός αυτού, όσοι ήδη το έχετε παραγγείλει τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το έχετε στα χέρια σας.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ VIDEO...

Δείτε τα τρία Βίντεο από τον τελευταίο  αγώνα της αγωνιστικής περιόδου του Ολυμπιακού, κόντρα στην Πατρίδα.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ως ανεπίτρεπτο, είναι η πάλη των αθλητών με τις λάσπη, πράγμα που έχει γίνει μονιμότητα πλέον στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου...










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...