Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, ξεκινάει φέτος την προετοιμασία της, την Δευτέρα 03/08/15, στις 19.00. 
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Στενημάχου, μέχρι το γήπεδο του Αγίου Νικολάου να καταστεί έτοιμο για χρησιμοποίηση, μετά και τη φετινή σπορά του.

Εκτός από τις πολύ λίγες παραχωρήσεις και ενσωματώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν όταν διευθετηθούν, το ρόστερ της ομάδας παραμένει το ίδιο με πέρσι, αποτελούμενο κατά πλειοψηφία από νέους ποδοσφαιριστές που αγαπούν το άθλημα και έχουν μέλλον μπροστά τους, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές που αποτελούν πάντα τον κορμό της ομάδας και είναι αναντικατάστατοι.
Το ίδιο ισχύει και για τη φιλοσοφία της ομάδας, η οποία από το ξεκίνημά της παραμένει η ίδια, χωρίς μισθώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά με την ανάδειξη νέων ταλέντων μεγαλωμένων μέσα από μια διαφορετική αθλητική παιδεία.

Προπονητής της ομάδας παραμένει για τέταρτη χρονιά ο κύριος Δασκαλάκης Γεώργιος (διπλωματούχος  UEFA B' και κάτοχος πιστοποίησης των σχολών προπονητών Arsenal Soccer Schools). 
Βοηθοί του θα είναι και πάλι ο κύριος Τσιούλης Δημήτριος (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, διπλωματούχος UEFA Γ',  και κάτοχος πιστοποίησης των σχολών προπονητών Arsenal Soccer Schools) και ο κύριος Κουμπουλής Νίκος (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, διπλωματούχος UEFA Γ',  και κάτοχος πιστοποίησης των σχολών προπονητών Arsenal Soccer Schools)

Οι προπονητές της ομάδας καθώς και το ρόστερ εύχονται σε ομάδες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με λιγότερους τραυματισμούς και περισσότερο θέαμα!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Μετά από τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, ο Ολυμπιακός Νάουσας εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντινίδης Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δασκαλάκης Γρηγόριος
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κοντονάσιος Χρήσος
ΤΑΜΙΑΣ: Τζιώνας Δημήτριος
ΜΕΛΗ: Γιάτσιος Νίκος, Σιαφάκας Γιάννης, Τσιάκρης Απόστολος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Τσιάκρης Απόστολος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Βουδούρης Χρήστος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (ASS Νάουσας): Βουδούρης Χρήστος, Σιαφάκας Γιάννης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: Παλάκας Δημήτριος

Το νέο Δ.Σ. εύχεται σε όλες τις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών, καλή ποδοσφαιρική χρονιά. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...