Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Έκανε τη χάρη ο καιρός και βοήθησε έτσι ώστε τα παιδιά της Arsenal Soccer School Νάουσας, να ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο, σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, που φέτος είναι σαφώς βελτιωμένο.
Την ακαδημία του Μακροχωρίου υποδέχθηκε η σχολή, στα πλαίσια του άτυπου πρωταθλήματος ακαδημιών, μια οργανωμένη ακαδημία με αρκετά τμήματα.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Θα μπορούσε να επαναπαυτεί στο ρόλο του προέδρου και  να μείνει εκεί. Θα μπορούσε να μοιράζει ευθύνες και όχι να τις παίρνει όλες πάνω του. Θα μπορούσε να είναι μόνο θεωρίες, χωρίς πράξεις. 
Όχι ο Γιώργος. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ανέλαβε την προεδρία της ομάδας, όταν κανένας άλλος δεν ήθελε την ευθύνη. Την πήρε όλη πάνω του, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρσι ως γενικός αρχηγός και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε φέτος ο όμιλος. Δεν είναι απλά ένας πρόεδρος. Είναι ένας από τους δύο-τρεις σημαντικούς ανθρώπους του ομίλου, που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τίποτα.
Έχει αποποιηθεί τον ρόλο του προέδρου, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ και δουλεύει καθημερινά και ασταμάτητα για το καλό των παιδιών του ομίλου.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

VIDEO. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 4-1

Οι καλύτερες φάσεις, αλλά και όλος ο αγώνας σε δύο βίντεο, από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας με την Α.Ε. ποντίων Βέροιας, την περασμένη Κυριακή, 18/10/15, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΥ


Φιλικό αγώνα στον Κοπανό με τον Γ.Α.Σ. έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας αντί προπόνησης.
Οι δύο προπονητές δοκίμασαν καινούργιους παίκτες, έδωσαν χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές και μπόρεσαν να δουν και να εκτιμήσουν κάποιους άλλους σε διαφορετικές θέσεις.
Οι δύο ομάδες, ανανέωσαν τον ραντεβού τους για ένα νέο φιλικό παιχνίδι άμεσα.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

VIDEO. ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2 (OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, και στο δεύτερο όλο το ενενηντάλεπτο, από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας, την περασμένη Κυριακή με τον ΑΟ Μαρίνας, στο γήπεδο της Μαρίνας. 












Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 4-1

Ένα όμορφο παιχνίδι, πολλές ευκαιρίες και πέντε γκολ μπόρεσαν να δουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και της ΑΕ Ποντίων Βέροιας.
Η νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 χαρακτηρίζεται δίκαιη, αφού είχε την υπεροχή σε όλο το ενενηντάλεπτο, απέναντι σε μια πολύ φρέσκια ομάδα, απαρτιζόμενη από παιδιά νεαρής ηλικίας.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 13’ με κεφαλιά του Δερμιτζάκη και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Ολυμπιακό με τον Μπλιάτκα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...