Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου βρέθηκε, σήμερα Σάββατο, η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας για να αγωνιστεί στο τουρνουά που διοργάνωσε η ακαδημία του Αστέρα Νάουσας.
Στο τουρνουά πήραν μέρος και η ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας και η ακαδημία του Γιαννακοχωρίου.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή και την διοργάνωση. 

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Την ίδια μέρα με τον αγιασμό, πραγματοποιήθηκε και η ετήσια φωτογράφιση όλων των τμημάτων του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας, μαζί με τη διοίκηση, τους υπεύθυνους της ακαδημίας και τους γονείς. 
Μία μεγάλη οικογένεια! 



Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τελέστηκε σήμερα ο ετήσιος αγιασμός του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 
Η Διοίκηση του ομίλου, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, όλοι οι αθλητές της ακαδημίας και πολλοί γονείς ήταν εκεί, για να γιορτάσουν και επίσημα την έναρξη της φετινής σεζόν. 

ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ 1-4

Φιλικό παιχνίδι αντί προπόνησης έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας με τον Αχιλλέα Νέας Στράντζας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στις 15.45.
Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο γήπεδο της Πατρίδας με τον ΑΟ Πατρίδας, στις 16.00, στα πλαίσια της Β' κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. 


Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΟΛΥΛΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Ολυμπιακός Νάουσας, αφού κέρδισε τον Απόλλων Αγ. Γεωργίου, σήμερα, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...