Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2-0


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, αν δεν είχε σημαδευτεί από τις άσκοπες φασαρίες παραγόντων και παικτών.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο φάσεις, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, και με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για την νίκη το ίδιο δυναμικά, παίζοντας ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο. Οι απαιτήσεις των παραγόντων από την φιλοξενούμενη ομάδα και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, κατάφεραν να δημιουργήσουν σύγχυση στους παίκτες και των δύο ομάδων, παρ’ όλα αυτά το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με γκολ του Λέσι στο 23’ και χωρίς αψιμαχίες.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το διπλασιασμό του σκορ από τον Χαιτίδη στο 60’, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Αψιμαχίες και κοντραρίσματα είχαν τον πρώτο λόγο, μην αφήνοντας να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η προκλήσεις από τους παράγοντες του πάγκου των φιλοξενουμένων πολλές, θέλοντας να επηρεάσουν τον διαιτητή, ο οποίος αν και δεν ήταν κακός, θα μπορούσε να κρατήσει τις ισορροπίες, η άσχημη παρόρμηση της στιγμής και η συμπεριφορά κάποιων παικτών από τους φιλοξενούμενους και η αντίδραση κάποιων παικτών των γηπεδούχων, είχε ως αποτέλεσμα τη διόγκωση των αψιμαχιών μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Το παιχνίδι τελείωσε με την ομάδα του Ολυμπιακού να παίρνει τη νίκη, αλλά να χάνει δύο βασικούς παίκτες για την επόμενη αγωνιστική, μιας και αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Δύο κόκκινες κάρτες είχε και η ομάδα του Μακεδόνα.
Είναι κρίμα να μην μένουμε στις πολλές και όμορφες φάσεις αυτού του παιχνιδιού και να αναγκαζόμαστε να περιγράφουμε γεγονότα που δεν αρμόζουν σε κανέναν παίκτη και παράγοντα, και από τις δύο ομάδες.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Μακεδόνα καλή συνέχεια στους λίγους αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη αυτού του πρωταθλήματος και καλή δύναμη στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης, Γκότσης, Χατζηγεωργίου, Ιωακειμίδης, Μπόσι(60' Μάινος) Lleshi, Χαιτίδης(89' Ζιαμπάκας), Τσιούλης

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Μηλώσης, Μπατσιος(85' Πάτρας Ρ.), Πρόιος, Τζιάλι, Λιάπης, Φουρκιώτης(53' Καρατάσιος), Παπαδόπουλος, Μπράκα (63' Φέτουλας), Πάτρας, Μπέγκολι, Γιατράς







































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...