Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΚΟΦΕΙΑΔΗ

Το υπέροχο γκολ του Αβραάμ  Κοκοφειάδη στον αγώνα με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έγινε η πρώτη προπόνηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού του Ολυμπιακού Νάουσας την Δευτέρα.
Τα τμήματα προπονήθηκαν και γυμνάστηκαν μαζί ως πρώτη μέρα και καθόρισαν τις προπονήσεις τους για την εβδομάδα.
Το τμήμα του ποδοσφαίρου θα προπονείται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ενώ το τμήμα του μαζικού αθλητισμού  και το τμήμα των ενηλίκων  στο Δ.Α.Κ.
Οι μέρες και οι ώρες προπονήσεων όλων των τμημάτων θα αναρτηθούν σε επόμενη ανάρτηση και όταν καθοριστούν μόνιμα.
Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία, μπορούν επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6936231736 και 6944811825.























Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Βίντεο από την έναρξη της ακαδημίας με τις ομιλίες των προπονητών.



Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ


H απόφαση της διοίκησης και του προπονητικού team του Ολυμπιακού Νάουσας, να γίνει η προπόνηση-αποκατάσταση της ομάδας την Δευτέρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και όχι στην Παναγιωπούλα, έγινε πράξη και οι παίκτες προπονήθηκαν στην έδρα τους.

Παρ’ όλο που το γήπεδο δεν έχει σπαρθεί, η προπόνηση ήταν επιτυχής, μιας και τα υπόλοιπα στοιχεία του γηπέδου ήταν ολοκληρωμένα και στην εντέλεια. Το νερό είχε απορροφηθεί άμεσα μετά τη νεροποντή και το χόρτο που υπάρχει μέσα στο γήπεδο έφτανε για να γίνει μία προπόνηση ολοκληρωμένη.

Ευελπιστούμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες, η ομάδα να αγωνίζεται επίσημα και να προπονείται καθημερινά στην έδρα της. 


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ


Μαζί με το πρωτάθλημα ξεκίνησε και η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Η ακαδημία αποτελείται από τμήματα ποδοσφαίρου, μαζικού αθλητισμού και γυμναστικής ενηλίκων.
Η πρώτη συνάντηση έγινε στο γήπεδο της ομάδας, δίπλα στο κολυμβητήριο, όπου γονείς και παιδιά γνώρισαν τη διοίκηση, τους προπονητές τους, αλλά και τους παίκτες της αντρικής ομάδας που ήταν εκεί για να γνωρίσουν τους μικρούς.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τους στόχους, και τα σχέδια που έχει οι διοίκηση για την ακαδημία και μετά πήραν το λόγο οι προπονητές και αναφέρθηκαν αναλυτικότερα στην πορεία και στον τρόπο προπόνησης.
Οι μικροί αθλητές στη συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο και μαζί με τους προπονητές και τους παίκτες της μεγάλης ομάδας προσέφεραν… θέαμα!
Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον όμιλο και να τους υποσχεθεί πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να περάσουν τα παιδιά έναν αθλητικά υπέροχο Χειμώνα.
Οι προπονήσεις ξεκινάνε από αύριο στο γήπεδο.
Για νέες εγγραφές για τα τμήματα ποδοσφαίρου, για τα τμήματα μαζικού αθλητισμού, αλλά και για τα τμήματα ενηλίκων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 6936231736 και 6944811825.
























ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 10-0


Ντεμπούτο για όλες τις ομάδες της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας και ευχόμαστε σε όλους του συλλόγους που θα αγωνιστούν φέτος, καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Με μονόλογο του Ολυμπιακού Νάουσας εξελίχθηκε το παιχνίδι στην Παναγιωπούλα απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας σήμερα το πρωί.  Καθαρή η υπεροχή του Ολυμπιακού με συνεχόμενα σουτ στην εστία της Ακαδημίας Βέροιας δίνοντας έτσι, το στίγμα του από την αρχή του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Στο 20’ με τον Μάινο με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο 40’ ο Φράγκης με δυνατό σουτ και στο 43’ με τον ίδιο παίκτη με εντυπωσιακό τακουνάκι μετά από σέντρα του Χατζηιωαννίδη κλείνοντας έτσι,  το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο χρωματίστηκε από γκολ. Με καλή κυκλοφορία μπάλας και συνεργασίες άψογες το σκορ ανέβηκε κατά πολύ.  Στο 48’ ο Φράγκης με ατομική προσπάθεια. Στο 52’ ο ίδιος παίκτης (που έφτασε σήμερα τα πέντε γκολ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του) μετά από ασίστ του Μαίνου. Στο 57’ ο Χατζηιωαννίδης με ατομική προσπάθεια. Στο 65’ ο Κοκκοφειάδης με σουτ. Στο 70’ ο Φράγκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκότση. Στο 85’ Ο Γκότσης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Και τέλος στο 91’ ο Γκίλτσης με σουτ από το ύψος του πέναλτι. 
Κανένα πλήθος γκολ δεν αξιολογεί καμιά ομάδα, οι οποίες αγωνίστηκαν δίκαια, χωρίς παρατράγουδα, δείχνοντας την υπεροχή των νέων παικτών στην κατηγορία. Η Ακαδημία Βέροιας είναι μια ομάδα απαρτιζόμενη από νεαρούς παίκτες με ταλέντο και αξιοπρέπεια. Ο Ολυμπιακός Νάουσας τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ, CELA, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ, ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΡΑΓΓΗΣ(65’ ΓΚΙΛΤΣΗΣ), ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ, ΜΑΙΝΟΣ(65’ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ), ΧΑΙΤΙΔΗΣ(57’ ΓΑΛΑΝΟΣ)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(35’ ΤΡΟΥΠΚΟΣ), ΚΑΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ(49’ ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ), ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΠΕΙΔΗΣ, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ(65’ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ), ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΜΠΕΖΑΤ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΚΙΔΗΣ



































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...