Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΔΕΣΣΗΣ

Παρά το τσουχτερό κρύο, οι μικροί αθλητές της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, ευχαριστήθηκαν παιχνίδι με τρεις ακαδημίες στην Έδεσσα, στην έδρα του Ηρακλή Εδέσσης. Χωρίς να τους νοιάζει και πολύ ο δυνατός, κρύος αέρας, έπαιξαν υπέροχο ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες των προπονητών τους.
Με αυτή την αγωνιστική, ο πρώτος γύρος του ανεπίσημου πρωταθλήματος ακαδημιών έχει τελειώσει και αναμένουμε τον δεύτερο, μάλλον μετά τις γιορτές.
Τα επόμενα δύο Σάββατο η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, θα διοργανώσει τουρνουά, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-3 (ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ)

Όλος ο αγώνας από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Φίλιππο Μέσης, την Κυριακή, 28/11/15, στο γήπεδο της Μέσης.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-3 (ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ, από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας, την Κυριακή 28/11/15, απέναντι στον Φίλιππο Μέσης, στο γήπεδο της Μέσης.


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΣΤΗΝ ΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΙΤΑΝΟΥ

Στη Ραχιά βρέθηκε το Σάββατο 28/11/15 η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, όπου αγωνίστηκε με την ακαδημία Γαιτάνου, στα πλαίσια του ανεπίσημου πρωταθλήματος ακαδημιών.
Πάρα το τσουχτερό κρύο και τον δυνατό αέρα, τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάρηκαν για άλλη μια φορά το παιχνίδι του Σαββάτου, μιας και είναι η φυσική κατάληξη όλων των προπονήσεων.
Το επόμενο Σάββατο, 5/12/15, η σχολή θα βρεθεί στην Έδεσσα όπου θα αγωνιστή με την ακαδημία του Ηρακλή Εδέσσης. 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-3

Εύκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Ολυμπιακό Νάουσας, μιας και η επικράτηση του στο ματς με τον Φίλιππο Μέσης στο γήπεδο της Μέσης, ήταν φανερή καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 
Παρά τις ευκαιρίες του πρώτου μισάωρου του παιχνιδιού, το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 38' με σουτ του Κωνσταντινίδη Δ. από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο Χατζηιωαννίδης διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενουμένων και κάνει με πλασέ το 0-2. Το τρίτο γκολ επιτεύχθηκε στο 61' που μετά από υπέροχη πάσα του Ιωακειμίδη, ο Lleshi γράφει το τελικό σκορ. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...