Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αχιλλέας Υφαντίδης, ο ψυχολόγος της ομάδας παραβρέθηκε στο γήπεδο, στην προπόνηση της Παρασκευής, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας.
Η προσωπικότητα του Αχιλλέα, ο τρόπος προσέγγισης των παικτών και η μεγάλη του εμπειρία ως επαγγελματίας, καθώς και η συνεργασία του με τους προπονητές της ΕΠΟ, κατάφεραν τα μέγιστα στους παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, που με τη σειρά τους συζήτησαν τα διάφορα θέματα που προκύπτουν μέσα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε κάθε ομάδα.
Η άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως η σύμπραξη ενός ψυχολόγου στην ομάδα καθώς και στην ακαδημία, είναι ίσως μία από τις πιο σημαντικές πράξεις που είναι  υποχρεωμένοι να κάνουν αν θέλουν να βοηθήσουν τους παίκτες τους. Γι’ αυτό και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και όλη τη αγωνιστική χρονιά.

Οι διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Αχιλλέα Υφαντίδη, όχι μόνο για την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη αμέριστη συμπαράστασή του προς όλα τα παιδιά της ομάδας, καθώς και για την άμεση ανταπόκριση, όποτε τον χρειαζόμαστε.







Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Η Ακαδημία του Ολυμπιακού ξεκινάει τις προπονήσεις
Πρώτη συνάντηση και γνωριμία την 
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 17:00 στο γήπεδο του Αγ.Νικολάου (δίπλα στο κολυμβητήριο). 
Η παρουσία όλων,αθλητών και γονέων, καθώς και των αθλούμενων στο τμήμα ενηλίκων, κρίνεται απαραίτητη,καθώς θα γίνει μια μικρή ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων και διευκρινήσεις για τη λειτουργία της ακαδημίας.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείται στα τηλέφωνα

6936231736  και  6944811825


ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
 

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 10:30,στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ αντιμετωπίζει την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. 
Αναμένεται να γίνει ένα όμορφο παιγνίδι, αφού και οι δύο ομάδες αποτελούνται απο νεαρά παιδιά που παίζουν δυνατά και χωρίς σκοπιμότητες.
Η παρουσία σας ειναι ιδιαίτερα σημαντική, για την ομάδα μας και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Η 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


Η προετοιμασία φτάνει στο τέλος της, έμεινε μία εβδομάδα ακόμη για να ολοκληρώσουν οι παίκτες τις προαγωνιστικές τους υποχρεώσεις και η 7η εβδομάδα περιείχε τα πάντα. Δύναμη, ταχυδύναμη, τακτική, τεχνική, τελειώματα κ.α.
Η επόμενη εβδομάδα θα είναι και η τελευταία της προετοιμασίας καθώς βαδίζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή το πρωί, στις 10.30, ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας.
Φετινός στόχος όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα και την διοίκησή της είναι η παραμονή στην κατηγορία με την κατάκτηση μιας αξιοπρεπής θέσης στον πίνακα της βαθμολογίας. Πάνω απ’ όλα, όμως, προέχει η προσφορά καλού ποδοσφαίρου στους φιλάθλους και σε όσους τιμούν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. ΗΗ





















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...