Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

Η ομάδα της Νάουσας, επιβάλλεται να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια. Η ιστορία της τεράστια και η συμβολή της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πολύτιμη.

Η διοίκηση του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας, συγχαίρει όλους τους  ανθρώπους που δούλεψαν για να μπορούμε όλοι να βλέπουμε την ομάδα του Φ.Α.Σ. Νάουσας από την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται επάξια στην Γ' Εθνική.

Παίκτες, προπονητές, διοίκηση αξίζουν ένα μεγάλο "μπράβο". 
Καλή συνέχεια! 

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VERMIO SOCCER FESTIVAL

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, στο τουρνουά  Vermio Soccer Festival, το οποίο και ολοκληρώθηκε σήμερα για τις ομάδες που πήραν μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι τελικοί έγιναν το πρωί και ακολούθησε η απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος.
Το τμήμα των bambini κέρδισε στον μικρό τελικό τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου, ενώ το τμήμα των Pre-Junior έχασε στον μικρό τελικό από τον Αία Εύοσμου.
Το τριήμερο 24-25 και 26 Ιουνίου, θα πάρουν μέρος στο τουρνουά του Βερμίου το τμήμα των Junior και το Προπαιδικό τμήμα.
Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, ευχαριστεί τους διοργανωτές του Festival για την φιλοξενία και ανανεώνει το ραντεβού της για τα τέλη Ιούνη. 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...