Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙ.

Έναν ακόμη φιλικό αγώνα έδωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο Γιαννακοχώρι με τον Αχιλλέα Νάουσας. Τα φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων μεταξύ τους, δίνουν πάντα χρήσιμα συμπεράσματα στον αγωνιστικό τομέα, καθώς και στον ψυχαγωγικό τομέα, μιας και τις δύο ομάδες ενώνουν σχέσεις φιλίας και εκτίμησης.
























Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ




Πόσο συμβάλει η διατροφή στην απόδοση ενός αθλητή ; Ποιο είναι το κλειδί του πρωταθλητισμού; Τι είναι οι αθλητικές κακώσεις ; Πως μπορούμε να τις αποφύγουμε ; Πώς να τις ξεπεράσουμε ; Μπορούμε να ξεπεράσουμε μια ήττα και πώς ερμηνεύεται αυτή στον αθλητισμό και στη ζωή ;  Μπορούμε να διαχειριστούμε μια επερχόμενη ήττα ;

Οι απαντήσεις θα δοθούν από εγκεκριμένους επιστήμονες, ψυχολόγους και προπονητές, στην αθλητική ημερίδα που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας, το Σάββατο 18 Μαίου, στις 6 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο στης σχολής Αριστοτέλη. Σκοπός της ημερίδας, η ενημέρωση αθλητών, προπονητών αλλά και γονέων, για όλα τα καίρια ζητήματα της αθλητικής ζωής και του ποδοσφαίρου.


Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η Διοίκηση, οι παίκτες, και οι φίλοι του Ολυμπιακού Νάουσας, εύχονται μέσα από την καρδιά τους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, στον άνθρωπο που πρώτος πίστεψε στις ικανότητες αυτής της καινούργιας ομάδας και πρώτος ξεκίνησε να προσπαθεί σε όλα τα επίπεδα, τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Δασκαλάκη.
Πολλές ευχές για την ονομαστική του εορτή, και για μια ζωή, όπως την έχει ονειρευτεί!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ο Ολυμπιακός Νάουσας, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους παίκτες που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.
Στο Γιώργο Χριστοδούλου, τον Γιώργο Ζαρκάδα, καθώς και τον φοιτητή μας Γιώργο Λιανέρη.
Να είστε όλοι καλά, να χαίρεστε τους εαυτούς σας!

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η Διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλοι του Ολυμπιακού Νάουσας, εύχονται σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά, συνδυασμένα με σωματική και ψυχική υγεία... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...