Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Στην Πατρίδα βρέθηκε σήμερα το πρωί η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, για να παίξει το αναβληθέν παιχνίδι με την ακαδημία της Πατρίδας.
Έχοντας ένα κενό, δύο εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και μετά τη διακοπή των εορτών, τα παιδιά, γεμάτα όρεξη για ποδόσφαιρο, αντεπεξήλθαν θαυμάσια στην σημερινή πρόκληση, με σύμμαχο έναν θαυμάσιο καιρό!
Το επόμενο Σάββατο, 6/02/16, η σχολή θα παραβρεθεί στο Μακροχώρι και θα αγωνιστεί με την ακαδημία Μακροχωρίου. 

VIDEO. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 2-1 (ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ)

Όλος ο αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον Α.Ο. Μαρίνας, την Κυριακή, 24/01/16, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, σε βίντεο.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

VIDEO. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 2-1 (ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον ΑΟ Μαρίνας, την Κυριακή 24/01/16, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ


Ο Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ και η σχολή της ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ, προσκαλεί όλους τους φίλους του ομίλου στην εκδήλωση της ετήσιας κοπής της βασιλόπιτας του.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 06/02/16, στις 19.00, στο οικογενειακό κέντρο «ΤΑ ΓΕΡΑΝΙΑ» στον Άγιο Νικόλαο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 2-1

Χωρίς η θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 0 βαθμούς Κελσίου, κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίστηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, Ολυμπιακός Νάουσας και ΑΟ Μαρίνας.
Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό που ήταν δυναμικός, κέρδιζε τις μονομαχίες και άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Lleshi, αφού προηγήθηκαν τρεις πολύ καλές στιγμές με τον Τσιούλη μόλις στο 1’ όπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με το σουτ του Κωστόπουλου στο 4’ και ένα λεπτό αργότερα, με νέο σουτ του Τσιούλη. Ο Ολυμπιακός είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες να κάνει το 2-0 μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως η μπάλα δεν του έκανε και πάλι το χατίρι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...