Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ

Την ομάδα της Μαρίνας υποδέχθηκε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, στο γήπεδο του Αγίου Νίκολάου. 
Το επόμενο φιλικό της ομάδας θα ανακοινωθεί σύντομα από το Blog.  

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ...


Κι ενώ στην Ελλάδα της κρίσης όλα είναι δύσκολα και ο κόσμος πεινά, στις ερασιτεχνικές ομάδες (τουλάχιστον) της περιοχής μας, δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο.
Ακούγεται πως συνεχίζουν να ξοδεύουν πολλά χρήματα για τις μεταγραφές και κυρίως για τους μισθοφόρους ποδοσφαιριστές, που τόσο περήφανα πλαισιώνουν τις νέες τους ομάδες.
Χρήματα που το μόνο που εξυπηρετούν, είναι τις φιλοδοξίες κάποιων που τα διαθέτουν, γιατί το ποδόσφαιρο το καταστρέφουν.
Χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν σε υποδομές, σε εγκαταστάσεις, σε παιδεία , σε ανάπτυξη, σε εξοπλισμό …. πετάγονται στα σκουπίδια, χωρίς να αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο, τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Η έλλειψη της πολιτείας στον αθλητισμό και η αντιμετώπιση των συλλόγων από τις αρχές , σαν εμπορικές επιχειρήσεις, στερεί από το ποδόσφαιρο την ανάπτυξη, την εξέλιξη, το όραμα, το αθλητικό πνεύμα, τον στόχο. Όλα στην τύχη και ευκαιριακά, χωρίς κανένα προγραμματισμό και κανένα σχεδιασμό για το μέλλον.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ

Το τρίτο κατά σειρά επίσημο φιλικό του παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα, φιλοξενούμενος από το Ροδοχώρι και αντιμετωπίζοντας τον ΓΑΣ, μια ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία.
Οι προπονητές του Ολυμπιακού έκριναν το παιχνίδι ικανοποιητικό για την ομάδα, τονίζοντας πως είμαστε ακόμη στην αρχή και δεν θα πρέπει να βγάζουμε αβίαστα συμπεράσματα.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ


Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων της για τη σεζόν 2016-17, την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, ώρα 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Βασική επιδίωξη της σχολής και φέτος είναι να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.
Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους είναι πρώτιστης σημασίας να διαφυλάξουμε τη ψυχική μας υγεία μέσα από τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέθοδο εκτόνωσης και αποβολής του άγχους κάτι που όλοι χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο. Όταν η «μπάλα» συνδυάζεται με παιδαγωγική καθοδήγηση, στο κατάλληλο περιβάλλον, μας δίνει αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη. Δύναμη και ελπίδα για καλύτερες ημέρες.
 Η σχολή μας, ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, έχει σχεδιάσει και οργανώσει ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 5-16 ετών.

Και για φέτος, θα βασιστεί σε τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης που αποτελούν και το θεμέλιο της επιτυχίας της:
1. ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Bampini, Prejunior, Junior, Προπαιδικό τμήμα, Παιδικό τμήμα)
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARSENAL SOCCER SCHOOLS (Grassroots Program, πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων-advanced, ανακάλυψη και εκπαίδευση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, προετοιμασία για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα)
3.ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - Παιδαγωγοί προπονητές
4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ μέσα από το ποδόσφαιρο / Νέοι και υγιείς ποδοσφαιριστές - φίλαθλοι μέσα από την σχολή  / Οικογένειες και παιδιά κοντά στη σχολή, στο γήπεδο.

Ειδικά για φέτος, αναπτύσσονται δύο ξεχωριστά τμήματα με στόχο την ολοκληρωμένη δομή της σχολής για τα επόμενα χρόνια. 
1. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
2. ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ομάδα προπονητών: 
ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. (Καταξιωμένοι πτυχιούχοι γυμναστές και προπονητές ποδοσφαίρου και διπλωματούχοι προπονητές των Arsenal Soccer Schools).

Ομάδα συνεργατών:
Λάκης Παπαιωάννου (Τεχνικός διευθυντής των Arsenal Soccer Schools και σκάουτερ της Arsenal), Ton De Hoop ( Ένας εκ των μεγαλύτερων δασκάλων προπονητικής και ποδοσφαίρου, κάτοχος πτυχίων της Ολλανδικής σχολής ποδοσφαίρου και UEFA PRO Licence), Χαρίτος Γιώργος,(εγκεκριμένος προπονητής σε τμήματα υποδομών Arsenal Soccer Schools, πτυχιούχος UEFA, B-A-PRO και πτυχιούχος της σχολής Βελιγραδίου),  Κατσίβελος Γιώργος (Αναγνωρισμένος, πτυχιούχος προπονητής τερματοφυλάκων των Arsenal Soccer Schools), Άγγλοι προπονητές της Αγγλικής σχολής της Arsenal. 

Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη παρέα των σχολών της Arsenal, μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.
Στόχος μας, τα επόμενα χρόνια, η ποιότητα και η ολοκληρωμένη δομή μιας άρτιας ποδοσφαιρικής σχολής στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να το πετύχουμε με τη βοήθειά σας.

Με εκτίμηση
ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Τρεις ώρες κράτησε το προγραμματισμένο προπονητικό σεμινάριο από τους υπεύθυνους των σχολών της Arsenal στους προπονητής της σχολής, το Σάββατο, 20/08/16, στο ξενοδοχείο «Αμπελώνας», όπου και φιλοξενήθηκαν οι τρεις υπεύθυνοι της Arsenal.
Ο Διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Τόλιας και ο Τεχνικός διευθυντής των σχολών Λάκης Παπαιωάννου, μετέφεραν στους προπονητές της σχολής, αλλά και του αντρικού τμήματος, γνώσεις και εμπειρίες, σχετικά με την προπονητική και πώς αυτή μεταφέρεται μέσα στο γήπεδο με τον τρόπο και τη φιλοσοφρία των σχολών της Arsenal, υποστηρίζοντας έτσι το σύγχρονο ποδόσφαιρο και τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης των μικρών ποδοσφαιριστών.

Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τον  τεχνικό διευθυντή και σκάουτερ της Arsenal,  κ. Λάκη Παπαιωάννου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι ποδοσφαιριστές του αντρικού τμήματος στην βραδινή προπόνηση της Παρασκευής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.
Ο Λάκης Παπαιωάννου, ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στις ομάδες της Α1 κατηγορίας και βασικός παίκτης της Εθνικής ομάδας, παραβρέθηκε στην προπόνηση και ανέλαβε δράση, προπονώντας σε συνεργασία με τους προπονητές την  ομάδα με τον τρόπο της Arsenal, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να γεμίσουν γνώσεις και εμπειρίες πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ CAMP-TRIAL ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp-trial ανίχνευσης ταλέντων, της σχολής ποδοσφαίρου της Arsenal Soccer School Νάουσας που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, το τετραήμερο 19-22 Αυγούστου.
Σύσσωμο το κλιμάκιο των Arsenal Soccer School της Ελλάδας και Κύπρου, κύριοι Τόλιας Γιώργος (Διευθυντής των σχολών της Arsenal), Παπαιωάννου Λάκης (Σκάουτερ και τεχνικός διευθυντής της Arsenal) και ο Άγγλος προπονητής πτυχιούχος των σχολών της Arsenal James Oyesola παραβρέθηκαν στο camp, για να μεταδώσουν γνώσεις και συνεργαζόμενοι με τους προπονητές της σχολής Κουμπουλή Νίκο, Γρηγορίου Αντώνη και Τσιούλη Δημήτρη, έδωσαν στα παιδιά την καλύτερη ποδοσφαιρική εκπαίδευση που θα μπορούσαν να έχουν ως εμπειρία πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...