Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

 Σε επίσημο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Πολύκαστρο συμμετείχε η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας την περασμένη Κυριακή.  Οι μικροί ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν με πάθος απέναντι σε ακαδημίες όπως η ακαδημία του ΑΓΙΑΞ Γιαννιτσών, η Ακαδημία Κούη, Α.Ε. Πολυκάστρου, Σπίθα Κορομυλιάς Κιλκίς, Μακεδονικός Αξιούπολης. Η ακαδημία του Ολυμπιακού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του τουρνουά.




































Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ .......ΓΗΠΕΔΟΥ

Κυριακή πρωί και κάποιοι δεν ξεκουράζονται. Μέλη του Ολυμπιακού Νάουσας,αθλητές,φίλοι της ομάδας ,με μηχανήματα ή με τα χέρια,εργάζονται για την επισκευή του γηπέδου.

Τα φρεάτια στρώθηκαν με κροκάλες και εκτός απροόπτου,αυτήν την εβδομάδα, θα πέσει το χώμα και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με τη σπορά.
Με το πέρας των εργασιών,μέσα από το blog μας,θα γίνει ειδική αναφορά, σ όλους αυτούς, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, βοήθησαν στην βελτίωση του γηπέδου.
Αν πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μας, η πόλη, θα έχει αποκτήσει ένα ακόμη αξιόλογο αθλητικό χώρο για τα παιδιά της και ο Ολυμπιακός Νάουσας, ένα αξιοπρεπές γήπεδο,αντάξιο της προσπάθειάς του.













LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...