Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0

Τον κακό του εαυτό έδειξε σήμερα στο παιχνίδι του κυπέλλου ο Ολυμπιακός Νάουσας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί δίκαια από το Φίλιππο Μελίκης, σε ένα γήπεδο «χαρά Θεού», αλλά μια τελείως ακατάλληλη ώρα με πολύ υψηλή θερμοκρασία.
Ανύπαρκτος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να μπορεί να πατήσει τη μπάλα κάτω και να παίξει ποδόσφαιρο, δέχτηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, γκολ, που θα μπορούσε να πει κανείς πως τα έβαλε ο ίδιος παρά ο αντίπαλος.
Η απόδοση της ομάδας ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο και στην ουσία έχασε ευκαιρίες που θα  μπορούσαν να μειώσουν το σκορ. Αυτό φάνηκε να μην φτάνει με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο με τη βαριά ήττα, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Τσαμπούρης, Χατζηιωαννίδης, Cela, Μλιάτκας(36’ Κωστόπουλος), Παπαπέσιος, Lleshi, Κωνσταντινίδης Δ., Βουδούρης(65’ Ζιαμπάκας), Κωνσταντινίδης Π.(46 Τσαούσι), Κοκκοφειάδης

ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: Τσιώμος(58’ Κουτσιαμπασόπουλος), Τεγούσης, Ντόβας, Πιτσάβας, Ανδρίτσος, Μαμουτόπουλος, Παράσχος, Γούτσης(55’ Βενιόπουλος), Χασάν, Μηλιώτης, Πίσιος. 

































































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...