Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Α.Σ. ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: 6-0

Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Νάουσας και πάλι με μεγάλο σκορ, στο γήπεδο του Ροδοχωρίου απέναντι στον Γ.Α.Σ.
Δύο μηδέν στο ημίχρονο, με δυο γκολ πλασέ στο 18’ και στο 34’
Μία κόκκινη κάρτα για τον Ολυμπιακό και για τον Μπλιάτκα που αποβλήθηκε στο 50’ με ταυτόχρονα δύο κίτρινες για φάουλ και διαμαρτυρία. Ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας με 10 παίκτες, δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά και έχασε τελικά με το ευρώ 6-0.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: SAFEGUARDING POLICY (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ)


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ SAFEGUARDING ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο στοχεύουν στην εγγύηση της ασφάλειας και της ευημερίας όλων των παιδιών και των νέων ατόμων που συμμετέχουν σε δραστηριότητες εντός του δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου τους.
Οι Arsenal Soccer Schools παίρνουν σοβαρά όποια κακή διαχείριση των κανόνων ασφάλειας ή κακοποίηση ώστε να προωθήσουν μία νοοτροπία καλής διαχείρισης και υπευθυνότητας. Ενθαρρύνουν όλους τους υπαλλήλους, εργαζόμενους, συμβούλους, προσωπικό και εθελοντές να αναφέρουν τυχόν ανησυχίες σχετικά με κάποια κακή διαχείριση των κανόνων ασφαλείας ή κακοποίηση όσο το δυνατόν συντομότερα στον Υπεύθυνο προσωπικού Safeguardin της σχολής. Θα αντιδράμε καταλλήλως σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να προωθηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον στις σχολές ποδοσφαίρου μας. Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με αυτό το τμήμα του "πρωτοκόλλου κανόνων ασφάλειας και διαδικασιών για παιδιά", παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον Διευθυντή Safeguarding της χώρας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...