Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: SAFEGUARDING POLICY (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ)


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ SAFEGUARDING ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο στοχεύουν στην εγγύηση της ασφάλειας και της ευημερίας όλων των παιδιών και των νέων ατόμων που συμμετέχουν σε δραστηριότητες εντός του δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου τους.
Οι Arsenal Soccer Schools παίρνουν σοβαρά όποια κακή διαχείριση των κανόνων ασφάλειας ή κακοποίηση ώστε να προωθήσουν μία νοοτροπία καλής διαχείρισης και υπευθυνότητας. Ενθαρρύνουν όλους τους υπαλλήλους, εργαζόμενους, συμβούλους, προσωπικό και εθελοντές να αναφέρουν τυχόν ανησυχίες σχετικά με κάποια κακή διαχείριση των κανόνων ασφαλείας ή κακοποίηση όσο το δυνατόν συντομότερα στον Υπεύθυνο προσωπικού Safeguardin της σχολής. Θα αντιδράμε καταλλήλως σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να προωθηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον στις σχολές ποδοσφαίρου μας. Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με αυτό το τμήμα του "πρωτοκόλλου κανόνων ασφάλειας και διαδικασιών για παιδιά", παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον Διευθυντή Safeguarding της χώρας.


Εάν ένα παιδί, νέος, κηδεμόνας, υπάλληλος ή ενήλικας ανησυχούν για την ευημερία ενός παιδιού ή νέου ή για τη συμπεριφορά ενός ενήλικα προς αυτό, πρέπει να αντιδράσουν. Μην υποθέσετε ότι κάποιος άλλος θα βοηθήσει. Η προστασία των παιδιών είναι ευθύνη όλων. 
Η αδιαφορία δεν αποτελεί επιλογή.
Όλα τα στοιχεία θα ερευνηθούν πλήρως και η κατάλληλη ενέργεια θα παρθεί, με το ειδικό πρόγραμμα προστασίας παιδιών, και ανθρώπους ειδικά εκπαιδευμένους για να χειριστούν το κάθε θέμα. 

Για τον λόγο αυτό, η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας θα κάνει ειδικές συγκεντρώσεις γονέων, προπονητών, αθλητών και υπαλλήλων της σχολής για να ενημερώσει σχετικά με το νέο πρόγραμμα του Safeguarding, αλλά και να εκπαιδεύσει τους άμεσα υπεύθυνους για τον χειρισμό μιας τέτοια ανησυχίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους: 

http://www.arsenalfootball.gr/greek/images/safeguarding_policy/Arsenal_Soccer_Schools_Greece_and_Cyprus_Safeguarding_Code_Policy.pdf

http://www.arsenalfootball.gr/greek/images/safeguarding_policy/Procedures.pdf

http://www.arsenalfootball.gr/greek/images/safeguarding_policy/codes_of_conduct.pdf

http://www.arsenalfootball.gr/greek/images/safeguarding_policy/codes_of_conduct.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...