Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-0

Με το ευρύ 4-0 έχασε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, μία ομάδα που όπως φαίνεται θα είναι και ο χειριστής της Α1 για φέτος. 
Δύο δοκάρια από τα πρώτα δέκα λεπτά υπέρ του ΠΑΟΚ και το άνοιγμα του σκορ έγινε στο 19’ με τον Χατζηστεφάνου. Στο 25’ μπήκε το δεύτερο γκολ και το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το
σκορ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να ανέβει ψηλά με αποτέλεσμα να αφήσει εκτεθειμένη την άμυνά του και να δεχθεί άλλα δύο γκολ, στο 61’ με τον Κίτσα Π και στο 81’ με τον ίδιο παίκτη. 
Ένα πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής στο 71’ κατάφερε να αποκρούσει ο Σπαθάκης. 


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Πετρίδης, Σπαθάκης, Κατσαράκης, Παπαλεξίου Ν. 

Το επόμενο Σάββατο, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται απέναντι στον Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου στο γήπεδο του Ροδοχωρίου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Παπαλεξίου Ν., Κότελης, Ζιαμπάκας, Σαρακατσιάνος, Κωστόπουλος(35’ Κατσαράκης), Πετρίδης, Τσέλιος Α., Παπαλεξίου Χ.(50’ Μάινος), Γαλανός, Ιτσκάρας(65’ Μπλιάτκας)

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Ε.(70’ Θεοδώρου), Μπούκλας, Ασλάνογλου, Κούκλας(60’ Κίτσας Α.), Καρατάσιος(72’ Σούγκαρης), Κίτσας Π., Κίτσας Ε., Χατζηστεφάνου, Κίτσας Κ., Κίτσας Ε.



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...