Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ EMIRATES .......

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα βιώσουν οι τέσσερις μικροί ποδοσφαιριστές, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, από το Arsenal Soccer Schools Νάουσας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 3Χ3 της Άρσεναλ, στο Λονδίνο, στις 7 Ιουνίου.
Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, γίνεται κάθε χρόνο στο Emirates Stadium, και παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Άρσεναλ απ΄όλο τον κόσμο.
Οι μοναδικές στιγμές που θα ζήσουν τα παιδιά, σ ένα πραγματικό ναό του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σίγουρα θα λειτουργήσει δημιουργικά, στην μελλοντική τους ποδοσφαιρική πορεία και η εμπειρία σε συνδυασμό με την γνώση που θα αποκομίσουν, θα είναι το πρώτο βήμα για υψηλότερους στόχους.
Η πόλη μας, ίσως είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί σε μια τέτοια ποδοσφαιρική διοργάνωση.  Όσο για για την ακαδημία μας, τα Arsenal Soccer Schools Νάουσας, αυτό, δεν είναι παρά μόνο η αρχή.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΝΑΟΥΣΑΣ

Φιλικό αγώνα στο Δ.Α.Κ. έδωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας με την ομάδα του Φ.Α.Σ. σήμερα το απόγευμα στις 4.00 μ.μ.


Τελειώνοντας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για φέτος, η συνέχεια θα δοθεί και πάλι στα γήπεδα, παίζοντας σε φιλικούς αγώνες μέχρι να τελειώσουν οι προπονήσεις η οποίες συνεχίζονται κανονικά.

Οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα αναρτούνται στο blog.






























Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Νάουσας, εύχονται στον τερματοφύλακα Σταύρο Τσιάκο, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές του υποχρεώσεις.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ 1-1

Τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό Νάουσας, που αντιμετώπισε τη Θύελλα Στενημάχου, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Χωρίς βαθμολογική σημασία η αναμέτρηση, επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν χωρίς άγχος και να προσφέρουν θέαμα και όμορφες φάσεις κάτω από τα δοκάρια των δύο τερματοφυλάκων.
Το σκορ, 1-1, με το γκολ του Μπλιάτκα για τον Ολυμπιακό στο 52’ και του Σαρακατσιάνου για τον Στενήμαχο στο 80’. Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων πολλές με σπουδαιότερη αυτή του Παπαπέσιου στο 85’ που δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο διαιτητής σφύριξε την λήξη μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο και όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού του χρόνου για την επόμενη σεζόν.

Τελευταίο παιχνίδι στα ερασιτεχνικά γήπεδα για τον Γιάννη Τράιο, που αποφάσισε να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια» του, σήμερα στον αγώνα, παίζοντας στην ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας. Ο Γιάννης τιμήθηκε από την ομάδα για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φανερά συγκινημένος, έκανε ένα από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια του στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, οι προπονητές, οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας, του εύχονται καλή συνέχεια στην προσφορά του στα ερασιτεχνικά γήπεδα, από μια άλλη, πιο υπεύθυνη θέση πλέον.


Στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας. Ο αριθμός που κερδίζει μία τηλεόραση 42’, είναι το νούμερο 485.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας, τελειώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος ικανοποιητικά, μέσα στα πλαίσια που σχεδίαζε από την αρχή και με τον τρόπο που έμαθε να αγωνίζεται πάντα.
Η ομάδα συγχαίρει τον Κεραυνό Επισκοπής και τον Γ.Α.Σ. Κοπανού που από του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α1 Κατηγορία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τράιος Γιάννης, Καλαιτζίδης Χρήστος, Cela Armad.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Καλαιτζίδης, Lleshi(63’ Ανθρακέας), Κωνσταντινίδης Δ., Τράιος(30’ Μπλιάτκας), Τσιούλης, Ζιαμπάκας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Παπαπέσιος, Σαρμπίνος(52’ Κωνσταντινίδης Π)



ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: Χαρίσης, Γκουντάρας Γ, Σαρακατσιάνος, Γαλατσίδας, Λέφας, Κελέσμητος(70’ Καρατζάς), Κολτσάκης, Παπαλεξίου, Κότελης, Ματάτης, Κωστόπουλος(50’ Γκουντάρας Α)






































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...