Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-0 (ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι σημαντικότερες φάσεις από τον αγώνα του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον Νηρέα Βέροιας, την Κυριακή, 07/02/16, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: VIDEΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Στα videos μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την προπόνηση του Λάκη Παπαιωάννου, στους αθλητές της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, την Κυριακή, 07/02/16, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Στο τελευταίο βίντεο, ο κ. Παπαιωάννου μιλάει στους γονείς σχετικά με τη σχολή και την πρόοδο των παιδιών τους. 





Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ

Προπόνηση στους μικρούς αθλητές της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας έκανε ο κ. Λάκης Παπαιωάννου την Κυριακή το πρωί, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια των επισκέψεών του στη σχολή.
Ο κ. Παπαιωάννου προπόνησε όλα τα τμήματα με το προπονητικό σχέδιο της Άρσεναλ και έπειτα συζήτησε με τους γονείς για τις επιδόσεις τους, καθώς και για τη φιλοσοφία της σχολής.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σε οικογενειακό κλίμα, με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Ολυμπιακού Νάουσας και της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, το Σάββατο το βράδυ, στο οικ. Κέντρο «Γεράνια», στον Άγιο Νικόλαο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ Λάκης Παπαιωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών των Arsenal Soccer School σε όλα τα Βαλκάνια, σε Ελλάδα και Κύπρο και σκάουτερ της Άρσεναλ, ο οποίος μίλησε σε γονείς και αθλητές, για τον σκοπό όλων των σχολών και ειδικά της σχολής της Άρσεναλ στην Νάουσα, καθώς και για τα προπονητικούς στόχους, έτσι ώστε να παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να γίνουν υγιείς πολίτες πρώτα και καλοί αθλητές έπειτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ 1-0

Δυνατό το παιχνίδι, σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Α.Σ. Νηρέα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί σε φάσεις και ευκαιρίες και τελικά να δείχνει πιο ώριμος, παίρνοντας το παιχνίδι, απέναντι σε μία μαχητική και γυμνασμένη ομάδα.
Η ροή του παιχνιδιού έδειξε πως όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Το κατάφερε ο Ολυμπιακός στο 80’ με τον Παπανάνο, που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του προπονητή και τον δικαίωσε κάνοντας το 1-0 από κοντά με πλασέ και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Να επισημανθεί πως η ομάδα του Ολυμπιακού παίζει ποδόσφαιρο με χίλιες δυο πληγές, αφού τέσσερις από τους βασικούς της παίκτες είναι τιμωρημένοι και άλλοι τόσοι τραυματισμένοι. Αυτό δείχνει το πάθος όλων των παικτών και την πολύ καλή δουλειά των προπονητών, έτσι ώστε κάθε Κυριακή να βρίσκουν τρόπο να αντεπεξέλθουν στα τόσα προβλήματα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...