Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ 1-0

Δυνατό το παιχνίδι, σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Α.Σ. Νηρέα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί σε φάσεις και ευκαιρίες και τελικά να δείχνει πιο ώριμος, παίρνοντας το παιχνίδι, απέναντι σε μία μαχητική και γυμνασμένη ομάδα.
Η ροή του παιχνιδιού έδειξε πως όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Το κατάφερε ο Ολυμπιακός στο 80’ με τον Παπανάνο, που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του προπονητή και τον δικαίωσε κάνοντας το 1-0 από κοντά με πλασέ και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Να επισημανθεί πως η ομάδα του Ολυμπιακού παίζει ποδόσφαιρο με χίλιες δυο πληγές, αφού τέσσερις από τους βασικούς της παίκτες είναι τιμωρημένοι και άλλοι τόσοι τραυματισμένοι. Αυτό δείχνει το πάθος όλων των παικτών και την πολύ καλή δουλειά των προπονητών, έτσι ώστε κάθε Κυριακή να βρίσκουν τρόπο να αντεπεξέλθουν στα τόσα προβλήματα.

Πολύ καλή η εμφάνιση του κ. Μαρόπουλου και των βοηθών του.
Με αυτήν την νίκη ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπλιάτκας Στέργιος, Μήτσικας Τάσος, Ιτσκάρας Νίκος, Μπουμπουλέντρας Θάνος.

Την επόμενη Κυριακή η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας φιλοξενείται από την Ακαδημία Απ. Παύλου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μώκας, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Lleshi, Τσιούλης, Ιτσκάρας, Κοκκοφειάδης(75’ Παπανάνος)

Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ: Κωτσόπουλος, Κοσμανίδης(56’ Μαστορόπουλος), Ματελόπουλος, Honi(82’ Γώτα), Κουτσούκης, Θεοδώρου, Σούγκαρης, Παπαδόπουλος, Χερίδης, Τζίρος(82’ Λιόλιος), Αβετίδης







































Φωτογραφίες: Δασκαλάκη Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...