Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3

Παρά την δυσκολία του καιρού και την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής την τελευταία στιγμή, πολλά παιδιά πήραν μέρος στην τοπική φάση του τουρνουά επιλογής 3χ3, στο γυμναστήριο του 9ου δημοτικού σχολείου.

Τα παιδιά γνώρισαν το 3χ3, ένα καινούργιο σύστημα που αναδεικνύει τα ταλέντα των παικτών, αλλά και στοχεύει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το οποίο αναζητά ταχύτητα μυαλού και γρήγορη σκέψη,  έπαιξαν ποδόσφαιρο ανά εξάλεπτα με τους κανόνες του 3χ3, και επιλέχτηκαν οι παίκτες οι οποίοι θα συμμετέχουν την Κυριακή 29/03/15 στο 3x3 Arsenal Soccer Schools cup, στην Αθήνα, στα γήπεδα της Νέας Κηφισιάς.
Τα ονόματα των παιδιών που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα την Κυριακή, θα ανακοινωθούν με ανάρτηση από το Blog αύριο. 



























Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΠΑΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ 0-1

Ο ΠΑΟ Νέας Γενεάς χρειαζόταν πολύ τους  βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία και τους πήρε σήμερα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που θα μπορούσε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, αρκετές φορές, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Η πρώτη ευκαιρία όμως ήταν της Νικομήδειας μόλις στο 14’ με δύο επαναλαμβανόμενα σουτ, όμως ο Μπουμπουλέντρας απέκρουσε και τις δύο φορές την μπάλα.

Από στημένη φάση με την εκτέλεση φάουλ του Κοκκοφειάδη, ο Φράγγης έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Δύο ευκαιρίες του Cela στο 34’ και στο 39’ δεν πέτυχαν τον στόχο τους, και ένα δυνατό σουτ του Κοκκοφειάδη στο 44’ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 44’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με νέο δυνατό σουτ του Κοκκοφειάδη και πάλι έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Το γκολ για τη Νικομήδεια ήρθε στο 55’ με τον Αντώνη Τζίμο, με πλάγιο σουτ και αυτή είναι και η φάση που θα πρέπει να κρατήσουμε από το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο κύλησε με λιγότερες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Cela Armand, Παπαπέσιος Γιάννης, Μπλιάτκας Στέργιος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Μπλιάτκας, Φράγγης(46’ Κωνσταντινίδης Δ), Παπαπέσιος, Κοκκκοφειάδης, Τσαούσι, Ανθρακέας(79’ Κουμπουλής), Σαρμπίνος(59’ Κωνσταντινίδης Π).

ΠΑΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ: Σταφυλίδης, Μαχανίδης Α(55’ Χαραλαμπίδης), Φιλιππίδης, Συμεωνίδης, Καρίογλου(76’ Σλόκα), Μαχανίδης Λ, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μανουσαρίδης, Πασχαλίδης, Τζήμος











































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...