Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2-5

Δεν κατάφερε να αντέξει πάνω από είκοσι λεπτά στην πίεση των φιλοξενούμενων ο Ολυμπιακός Νάουσας που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στο αναβληθέν παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και έκανε εύκολη τη δουλειά του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την  υπεροχή του και κατάφερε άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός Νάουσας είναι να μειώσει με δύο τέρματα του Ιτσκάρα στο 84’ και 87’.
Να σημειωθεί πως στο σημερινό παιχνίδι πήραν μέρος τρεις αθλητές από το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού που δημιούργησαν και τις φάσεις για τα δύο γκολ που κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ιτσκάρας Νίκος, Μήτσικας Τάσος, Μουμτζίδης Αντώνης

Το ερχόμενο Σάββατο, 18/03/17, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντός έδρας με την ομάδα του Λιανοβεργίου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Τσιούλης, Μήτσικας, Πετρίδης, Κωνσταντινίδης, Γαλανός, Ιτσκάρας, Κατσαράκης, Βλαχοδήμος(57’ Μίγγας), Σαρακατσιάνος(63’ Μουμτζίδης), Σεπιτάνος(46’ Ζιαμπάκας)

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ευαγγελόπουλος, Μπούκλας, Κούκλας(65’ Μαρτσέλο), Κίτσας Σ., Κίτσας Ε., Καρατάσιος, Καραντουλαμάς(63’ Κούκλης), Ασλάνογλου, Κίτσας Ν., Κίτσας Ε., Κίτσας Α.




























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...