Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 5-1(ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ)

Όλος ο αγώνας σε βίντεο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Νάουσας με την Ακαδημία Βέροιας στο γήπεδο του Μακροχωρίου, την Κυριακή, 17/01/15. 

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

«Όταν δεν επιτίθενται ποδοσφαιριστές σε Διαιτητή αλλά  Διαιτητής σε ποδοσφαιριστή…»

Συνέβη μετά το τέλος του αγώνα Ακαδημίας Βέροιας – Ολυμπιακού Νάουσας. Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νάουσας (είχε βγει με αλλαγή και ήταν στο χώρο των θεατών) κι ενώ όλοι κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στο Δεύτερο Επόπτη Γραμμών, του έκανε παρατήρηση (με μη αποδεκτό, για τον Ολυμπιακό, λεκτικό τρόπο). Εκείνη τη στιγμή ο Πρώτος Επόπτης Γραμμών, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του ποδοσφαιριστή, χτυπώντας τον με το κοντάρι της σημαίας. Δεν τον τραυμάτισε σοβαρά,  χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων παραγόντων της ομάδας μας.
Στη συνέχεια ζητήθηκε από το  Διαιτητή να καταγράψει το γεγονός στο φύλλο αγώνος. Δεν το έπραξε και μετά από φραστική αψιμαχία, ακολούθησε συμπλοκή.  Ο Πρώτος Επόπτης συνέχιζε να είναι εριστικός και προκλητικός…

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-1

Με πολλές και άκρως σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ του, αφού τρεις βασικοί παίκτες είναι τιμωρημένοι και ένας εκτός Ελλάδος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την νίκη σήμερα στο γήπεδο της Ραχιάς, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ποντίων Βέροιας.
Δείχνοντας χαρακτήρα, πυγμή και θέληση για την νίκη, όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας δίκαια τον αγώνα, μιας και είχαν την  υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 63’ ο Lleshi με εύστοχο, δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο Ολυμπιακός είχε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσαούσι, τον Τσιούλη και τον Ιωακειμίδη, όπως και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν στερήθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...