Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ. .ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Στα χαρτιά πήρε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Νάουσας στην 3η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος σήμερα απέναντι στην παιδική ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα. 
Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές δεν κατάφεραν να μπούνε ποτέ στο γήπεδο μιας και ήταν κλειδωμένο. Η προσπάθεια για να ειδοποιηθούν οι αρμόδιοι, δεν έφερε κανέναν αποτέλεσμα. Μετά από πολύ ώρα αναμονής, ο αγώνας ματαιώθηκε και κατοχυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού Νάουσας, μιας και ευθύνη για το γήπεδο της Παναγιωπούλας είχε η ομάδα του ΦΑΣ αφού ήταν οι γηπεδούχοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-0

Με τη μπάλα κάτω, με όμορφους συνδυασμούς, μονομαχίες ένας με έναν και ένα στρωτό ποδόσφαιρο είδαν όσοι φίλαθλοι ήταν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην Α.Ε. Ποντίων Βέροιας.
Το γήπεδο βαρύ, αλλά σε καλή κατάσταση, έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να κάνουν έναν καλό αγώνα, χωρίς ούτε ένα παρατράγουδο.
Τις ευκαιρίες μοιράστηκαν οι ομάδες με περισσότερη υπεροχή του Ολυμπιακού στα σουτ, όπως αυτό του Χαιτίδη μόλις στο 3’, του Κωνσταντινίδη στο 6’ και του Πετρακίδη στο 12’, χωρίς η μπάλα να βρει στόχο.

Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 14’ με δύο ταυτόχρονα σουτ, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν και έδιωξαν πάνω στη γραμμή της εστίας.
Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Και τα τρία τέρματα του Ολυμπιακού μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινώντας από 49’ με το πλασέ του Χαιτίδη το 1-0, συνεχίζοντας στο 67’ με το πλασέ του Κωνσταντινίδη το 2-0 και τελειώνοντας στο 83’ με το πολύ όμορφο γκολ του Κοκκοφειάδη, σουτάροντας δυνατά έξω από την περιοχή και κάνοντας το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 50’ με τον Κωνσταντινίδη Δημήτρη.
Πολύ καλή η ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο 87’ με δυνατό σουτ, αλλά ο Φράγγης ήταν εκεί και απέκρουσε.
Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο, σφύριξε δίκαια, παρακολουθώντας τις φάσεις πολύ προσεκτικά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Φράγγης, Ζιαμπάκας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Χαιτίδης, Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Πετρακίδης(61’ Lleshi), Μάινος(70’ Κοκκοφειάδης), Μπόσι(81’ Γαλανός), Κουκουλίδης.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ιωαννίδης, Ρίσσου, Λαπατούρας, Τζιβάρας, Μουρτζίλας, Τσέος, Λάμπρου, Βάιας, Παπαδόπουλος, Τσανασίδης, Καραίσκος.

Η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού Νάουσας, εύχονται στους παίκτες της αντρικής ομάδας, Δημήτρη Τσιούλη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Μάινο και Δημήτρη Γαλανό, χρόνια πολλά για την σημερινή ονομαστική τους εορτή. 




































































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...