Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-7

1-7 έληξε το παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Αριστοτέλη Νάουσας. Το σκορ μάλλον δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία σ’ αυτές τις ηλικίες, αυτό που μετράει είναι η αγωνιστικότητα των παιδιών και των δύο ομάδων, να προσφέρουν θέαμα και να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα ακατάλληλο γήπεδο.
Παρ’ όλα αυτά τα κατάφεραν και έπαιξαν με πάθος και όρεξη, μαθαίνοντας πώς να αντεπεξέρχεσαι σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους.
Σαφώς ανώτερος ο «Αριστοτέλης», πήρε το παιχνίδι, όπως και στον πρώτο γύρο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σκληρά και δίκαια. 































Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Την Δευτέρα 15/12/14, θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά τη σχολή της Arsenal Soccer Schools, ο Λάκης Παπαιωάννου. 
Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Arsenal, θα είναι εδώ στις 17.00 την Δευτέρα το απόγευμα, να προπονήσει τα παιδιά της σχολής, να παρακολουθήσει την πρόοδό τους, καθώς και να δει τα καινούργια ταλέντα της ακαδημίας.
Στα πλαίσια της συνεργασίας του Ολυμπιακού Νάουσας με τις ακαδημίες της Arsenal, ο Λάκης Παπαιωάννου θα παραβρίσκεται συχνά στη σχολή για οτιδήποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Μετά τις γιορτές, θα επισκεφτούν τη σχολή προπονητές και τεχνικοί διευθυντές των Arsenal Soccer schools, στα Βαλκάνια και την Άνοιξη περιμένουμε τον Άγγλο προπονητή των σχολών Κύριο Κάμπερ, που θα παραμείνει στη Νάουσα μία εβδομάδα προπονώντας καθημερινώς τους μικρούς αθλητές της σχολής. 
Ο Ολυμπιακός Νάουσας με αναρτήσεις θα ενημερώνει σχετικά με τις επισκέψεις των προπονητών, και το πρόγραμμά τους στη σχολή. 



Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τα video από το γλέντι του Ολυμπιακού Νάουσας, στο καζάνι του Κυρίου Διαμαντάκου.












TO ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ!

Τραπέζι για τους παίκτες της ομάδας διοργάνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας, στο καζάνι του Διαμαντάκου, την Κυριακή το βράδυ, μετά το παιχνίδι με τη Θύελλα Στενημάχου.

Διοίκηση, προπονητές και παίκτες, γευμάτισαν, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις, διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά το βράδυ.
Οι ήττες δεν πτόησαν ποτέ τον Ολυμπιακό Νάουσας, πράγμα που αποδεικνύεται από το κέφι και το κλίμα του γλεντιού που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.  
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Κύριο Βαγγέλη Διαμαντάκο, για την παραχώρηση της αίθουσας, για όλα τα ποτά που ήταν δική του παραχώρηση, καθώς και για τα όμορφα λόγια που ακούσαμε από το στόμα του. Ευχαριστούμε πολύ!
Σε επόμενη ανάρτηση και τα video από τη βραδιά. 
























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...