Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Ένα απολαυστικό απόγευμα, με τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και όλες τους τις δυνάμεις, στο φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Νάουσας και του Αχιλλέα Νάουσας.
Το παιχνίδι δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό παιχνίδι, αφού είχε τα πάντα. Φάσεις, γκολ, δοκάρια, έμμεσα φάουλ, εντάσεις, αλλά και πέναλτι.  Είχε χιούμορ και πλάκα ανάμεσα στους παίκτες και όχι μόνο, και καλή διάθεση από όλους.
Για την ιστορία, ο Αχιλλέας κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-2, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία.
Θα πρέπει να σημειωθεί, για να είμαστε ακριβείς πως ο Αχιλλέας έπαιζε με 2 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και 3 πολύ νέους παίκτες και ο Ολυμπιακός είχε στη διάθεσή του μόνο παλαίμαχους, οι οποίοι ανταγωνίστηκαν επάξια τους νέους.
Ελπίζουμε να δούμε κι άλλους αγώνες τέτοιου είδους, είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα για όλους μας. 


















































Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS: Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΟΥΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής και ένας προπονητής, μοιράστηκε στο Λονδίνο η Ελληνική αποστολή, που πήρε μέρος σήμερα στο 3X3 World Cup, στο προπονητικό κέντρο της Arsenal.
Το τουρνουά εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε για τους μικρούς μας αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να υιοθετήσουν μέσα σε μια μέρα, άπειρες γνώσεις περί… ευρωπαϊκού, μελλοντικού ποδοσφαίρου.

Η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο το απόγευμα, γεμάτη από εμπειρίες.

Οι φωτογραφίες είναι από την διεξαγωγή του τουρνουά. 













LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...