Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΩΝΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "VERMIO SOCCER FESTIVAL"

Γεμάτη αγώνες ήταν η μέρα στα 3-5 πηγάδια για τη σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, στο Vermio Soccer Festival.
Το τμήμα των Bambini έπαιξε τέσσερα ματς, απέναντι στις αξιόλογες ακαδημίες της Art Soccer School, του Αίαντα Ευόσμου, του Αγροτικού Αστέρα και του ΠΑΟΚ FC1.
Αντίστοιχα το τμήμα των Pre-Junior αγωνίστηκε με τις ακαδημίες της Academica, του Αίαντα Ευόσμου και του Πανοράματος.
Τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και ευτύχισαν να είναι και αύριο στον μικρό τελικό.
Τις ώρες τις ανάπαυσης, πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες , όπως τοξοβολία και ποδόσφαιρο σε φουσκωτό τερέν!

Τελευταία μέρα των τμημάτων του τουρνουά αύριο και τα παιχνίδια θα γίνουν στις 10.00 για τα Bambini και στις 12.00 για τα Pre-Junior



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ VERMIO SOCCER FESTIVAL

Μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο των 3-5 πηγαδιών, αγωνίστηκε το τμήμα των Pre-Junior της Arsenal Soccer School Νάουσας, στο Vermio Soccer Festival, την πρώτη κιόλας μέρα του τουρνουά.

Το τμήμα των Pre-Junior έλαβε μέρος με 14 μικρούς αθλητές, και αγωνίστηκε στις 19.00, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αγροτικού Αστέρα 2, έχοντας δίπλα τους γονείς και προπονητές να τους ενθαρρύνουν και να τους χειροκροτούν. 
Αύριο, Σάββατο, αγωνίζονται τα τμήματα των Bambini και των Pre-Junior, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στα γήπεδα της Κουτσούφλιανης και των 3-5 πηγαδιών. 



Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ "VERMIO SOCCER FESTIVAL".

Με τα τμήματα των Bambini και των Pre-Junior θα συμμετέχει στο μεγάλο τουρνουά του Βερμίου "Vermio Soccer Festival" αυτό το Σαββατοκύριακο η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας.
Τα τμήματα Junior και Προπαιδικό θα συμμετέχουν τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Οι αθλητές των συγκεκριμένων τμημάτων θα αγωνιστούν στα γήπεδα των 3-5 πηγαδιών και Κουτσούφλιανης, την Παρασκευή το απόγευμα, το Σάββατο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και την Κυριακή το πρωί.

Το Vermio Soccer Festival (http://vermiosoccerfestival.gr/) θα διεξαχθεί από τις 3-26 Ιουνίου, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα των πηγαδιών με τη συμμετοχή ακαδημιών όπως ο ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής, ΑΟ Κέκυρας, Πανθρακικός, Ατρόμητος και πολλές άλλες αξιόλογες ακαδημίες. 
Είναι μία δυναμική γιορτή του ποδοσφαίρου, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, σε ιδανικές κλιματικές συνθήκες για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι, εκτός από την όμορφη εμπειρία, θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή τους. 


Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3!

Ένα διήμερο γεμάτο παιδικό ποδόσφαιρο προσέφεραν τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά 3χ3, από τη σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου!
Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του 3χ3, σε μικρά γηπεδάκια, στοχεύοντας στη νίκη, μέσα από το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Οι προκριματικοί αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο το απόγευμα και οι τελικοί , μαζί με τους διαγωνισμούς φάουλ και πέναλτι, την Κυριακή το πρωί.
Οι νικητές του τουρνουά και των διαγωνισμών βραβεύτηκαν με μετάλλια και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή, έλαβαν επαίνους συμμετοχής.

Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, ευελπιστεί να κάνει θεσμό το τουρνουά 3χ3 στο μέλλον και να προσθέσει μία νέα πινελιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακαδημιών, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, μιας και το 3χ3 σαφώς και ενδείκνυται  για εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που αγαπούν το άθλημα,  παίζοντας με γρήγορη σκέψη, χωρίς τερματοφύλακες, σε μικρά ποδοσφαιρικά γήπεδα, στοχεύοντας στην ταχύτητα των… ποδοσφαιρικών μυαλών. 




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...