Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

Φιλικό με τον Αχιλλέα Νάουσας έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός Νάουσας στο Γιαννακοχώρι. Ένα ελεύθερο, άνετο, ευχάριστο παιχνίδι έγινε, στα πλαίσια προπόνησης και για τις δύο ομάδες, μιας και, ως γνωστόν, υπάρχουν γερές συγγενικές αλλά και φιλικές σχέσεις των παικτών που αγωνίστηκαν. Οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι είδαν πολλές φάσεις και στις δύο εστίες.Ο Αχιλλέας κέρδισε το παιχνίδι, με το 1-0 να γίνεται στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα του, με εξ' επαφής σουτ.











































Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΆΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ!


Τον Άγγελο μόνο με ένα πλάσμα θα μπορούσα να τον παρομοιάσω. Με έναν άγγελο. Όνομα και πράγμα δηλαδή.Δεν έχω γνωρίσει μέχρι τώρα άνθρωπο που να μου πει κάτι αρνητικό για τον Άγγελο. Δεν υπάρχει ούτε ένας. Και είναι λογικό. Ο Άγγελος είναι επιθετικός. Παίζει μπροστά, είναι ακραίος και μπορεί να παίξει και από δεξιά και από αριστερά το ίδιο καλά. Είναι ταλέντο. Μεγάλο. Τον θαυμάζουν πολλοί. Τον θέλουν πολλοί. Τον εκτιμούν όλοι. Έχει θαυμαστές που στις κερκίδες μιλάνε συνεχώς για αυτόν. Όχι άδικα. Είπαμε. Είναι ΤΑΛΕΝΤΟ. Αναγνωρισμένο από όλους μας. 
Τον θαύμαζα πέρσι στον Ολυμπιακό. Φέτος, εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, θαυμάζω και κάτι άλλο. Τον χαρακτήρα του. Είναι πράος, ήρεμος, χαμογελαστός συνεχώς. Είναι πανέξυπνος. Δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν σχολιάζει. Δεν κατακρίνει. Δεν ανέχεται να θυμώσει. Δεν αντιμιλάει. Δεν ασχολείται με τον αντίπαλο ακόμη κι αν του φερθεί άσχημα, πράγμα που έχει γίνει άπειρες φορές. Τον παίζουν βρώμικα συχνά, ποντάροντας στο ότι είναι μικρός. Τους έχει αντιμετωπίσει όλους εξαίσια! Και συνεχίζει να μας δείχνει με τις πράξεις του ότι δεν τον πτοεί τίποτα.
Τελικά, ο Άγγελος έχει τα δύο τεράστια προσόντα που θα μπορούσε να έχει ένας μεγάλος παίκτης: Έχει ταλέντο και χαρακτήρα. Και  θα πάει μπροστά, γιατί ο συνδυασμός αυτός είναι δύσκολος στις μέρες μας. Το μόνο του ελάττωμα (ή προτέρημα ενίοτε) είναι πως ΔΕΝ είναι ποτέ ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Θέλει να δώσει παραπάνω. Και προσπαθεί παραπάνω. Δεν εφησυχάζει ποτέ!
Τον αγαπάμε όλοι. Όπου και να ρωτήσεις, αυτή την απάντηση θα πάρεις. Δεν είναι τυχαίο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. 
Ο Άγγελος είναι η μεγάλη αδυναμία της ομάδας. Είναι η δυνατότερη αδυναμία που έχουμε. Είναι ο "άγγελος" της ομάδας.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύτιμος είναι εδώ... Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται
.
Όταν οι δύο αρχηγοί της ομάδας τον περιβάλουν με τόση στοργή, δεν  θα πω τίποτα εγώ...

Τον παρακολουθούν οι πάντες.

Προθέρμανση και χαμόγελο. Όπως πάντα.


Η μπάλα στα πόδια. Νομίζω και ακόμα όταν κοιμάται έχει μία μπάλα στα πόδια.

Προσποίηση και... πέτυχε!

Και μαρκάρει μπροστά. Η καλύτερη άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και το ακολουθεί συνεχώς.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...