Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ 4-4

Εντός έδρας,  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έδωσε τον δεύτερο αγώνα του το παιδικό του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στην ομάδα των Λευκαδίων.
Το σκορ 4-4.














































Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Η ακαδημία των Arsenal Soccer Schools και ο Α.Ο. Ολυμπιακός Νάουσας διοργανώνει το Σάββατο, 18/10/14, στις 18.00, στην αίθουσα συναυλιών της εστίας μουσών, μια συνάντηση με τον ψυχολόγο κ. Αχιλλέα Υφαντίδη.
Ο κ. Υφαντίδης θα μιλήσει με όλους για θέματα αθλητικής ψυχολογίας, θα συζητήσει με τους παρευρισκόμενους και θα απαντήσει σε ερωτήσεις.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας θεωρεί την παρουσία ψυχολόγου σημαντική και απαραίτητη στην ομάδα και στην ακαδημία του, καθώς μπορεί να δώσει συμβουλές γεμάτες ουσία και να βοηθήσει τις σκέψεις όλων αλλά και να προσφέρει γνώσεις στους γονείς των παιδιών και στα ίδια τα παιδιά.
Παρακαλούνται οι γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας των Arsenal Soccer Schools, οι γονείς και τα παιδιά του παιδικού τμήματος της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, καθώς και όποιος θέλει και ενδιαφέρεται να ακούσει,
 να βρίσκονται στην εστία μουσών, στις 5.45.

Ευχαριστούμε.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ 2-0

Δυνατό αποδείχτηκε σήμερα το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας με την ομάδα του Α.Ο. Μαρίνας και από τις δύο πλευρές.

Αμφότεροι μπήκαν με πάθος στο γήπεδο, αλλά το πρώτο ημίχρονο χρωματίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αφού ήταν μονόλογος των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα κατάφεραν να κατέβουν στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με κυριότερες, το σουτ του Τσιούλη μόλις στο 6’ που πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι, και το σουτ του Χαιτίδη  στο 13 με τον ίδιο τρόπο. Στο 15’ μετά από ανατροπή του Μάινου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι και αναλαμβάνει να το χτυπήσει ο ίδιος παίκτης. Ο τερματοφύλακας καταφέρνει και αποκρούει τη μπάλα, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο Μάινος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 1-0.  Δύο σουτ, του Τσιούλη και του Μάινου στο 20’ και στο 21’ δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Η μόνη καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο των φιλοξενούμενων ήταν στο 34’ από στημένη φάση με το σουτ του Γκότση και τον Φράγγη να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.
Η επανάληψη ξεκίνησε με το ανέβασμα της απόδοσης της Μαρίνας , χωρίς να καταφέρει να αλλάξει κάτι στο σκορ, αλλά να μπορεί να κυκλοφορεί την μπάλα με μεγαλύτερη ευκολία από αυτή του Ολυμπιακού. Το τετ α τετ του Μήτσικα με τον τερματοφύλακα της Μαρίνας δεν μπόρεσε να μετατραπεί σε γκολ, ούτε το δοκάρι του Κωνσταντινίδη στο 69’.  Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Γαλανό στο 72’ με πλασέ.
Επεισόδια απειλήθηκαν στο 82’ όταν δύο παίκτες των φιλοξενούμενων τα έβαλαν με τον διαιτητή και κινήθηκαν εναντίον του. Προς τιμήν τους οι υπόλοιποι παίχτες της ομάδας τους, τους απώθησαν και αφού χρωματίστηκαν με κόκκινες κάρτες αποχώρησαν από το γήπεδο όπως όφειλαν, και το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς καμία αλλαγή μέχρι που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Φράγγης, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Τσιούλης(Κωνσταντινίδης Δ), Lleshi(63’ Μώκας), Κοκκοφειάδης, Κουμπουλής, Κωνσταντινίδης Π, Μάινος, Χαιτίδης(58’ Γαλανός)

Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ: Προδρόμου, Δάτσης, Μισαηλίδης83’ (Παπαδόπουλος Κ), Παπαδόπουλος Κ.(85’ Νίκου), Κυριακίδης, Γκότσης, Αδαμίδης, Μπόφτσης Β., Γαβριηλίδης, Πουτακίδης, Μπόφτσης Μ.(30’ Παραστατίδης)

Η σημερινή νίκη του Ολυμπιακού Νάουσας αφιερώνεται, στην μνήμη του Πασχάλη Ταπάντζη, ως ένδειξη σεβασμού σε έναν άνθρωπο που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, στην ομάδα που αγάπησε. 
























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...