Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΧΕΣ!

Ο αθλητικός όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας και η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, εύχονται σε όλο τον κόσμο, χρόνια όμορφα και ευτυχισμένα γεμάτα υγεία, σωματική και ψυχική.
Η νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες να φέρει σε όλους τους ανθρώπους την πολυπόθητη ποιότητα ζωής που χρειάζεται ο καθένας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΧΟΛΗ!

Τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα για τη σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας σήμερα και τα παιδιά, μετά την προπόνηση τους, δέχθηκαν τις αξιολογήσεις τους από τους προπονητές τους, καθώς και από ένα δωράκι, αφού είπαν τα κάλαντα σε όλους!
Το ίδιο όμορφα πέρασαν και οι γονείς που παραβρέθηκαν στην προπόνηση, με καλούς μεζέδες και άφθονο κρασί, μία προσφορά τους γιατρού Σαμαρά Χρήστου, για την ονομαστική εορτή του γιου του.
Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, εύχεται σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Στο βίντεο που ακολουθεί των φωτογραφιών, το τμήμα των projunior εύχονται χρόνια πολλά με τα … κάλαντα! 

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Αύριο Δευτέρα 21/12/15, η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν τις γιορτές.
Όλα τα τμήματα θα προπονηθούν κανονικά στις γνωστές ώρες.
Μετά την προπόνηση τα παιδιά θα πάρουν την αξιολόγηση της πορείας τους, από τους προπονητές τους, καθώς και ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι από τους υπεύθυνους της σχολής.
Οι επόμενες προπονήσεις της σχολής θα γίνουν τη Δευτέρα 28/12/15 και την Τρίτη 30/12/015, πριν την έλευση της νέας χρονιάς.
Την Τρίτη, 22/12/15, η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας θα επισκεφθεί την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. για να γιορτάσει μαζί τους και να τους προσφέρει δώρα.
Την Δευτέρα 28/12/15, οι γονείς της σχολής θα επισκεφθούν το σπίτι μακροχρόνιας φροντίδας κακοποιημένων παιδιών της Βεργίνας και θα συνδράμει στο έργο τους προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν όλοι οι γονείς οικειοθελώς.
Οι νέες προπονήσεις της σχολής θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά…. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ 2-1

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας, από τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε σήμερα να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στον Α.Σ. Πατρίδας με 2-1 και να ανέβει μία ακόμη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το αποτέλεσμα, δικαιούνται και οι δύο από ένα ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ και να πάρει τους βαθμούς της νίκης.
Χωρίς μεγάλη εμφάνιση και με στόχο το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός παίζοντας ώριμα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Η ανταμοιβή του το γκολ, στο 32’ με εύστοχο πέναλτι του Τσιούλη, μετά από ανατροπή του ίδιου παίκτη  μέσα στη μεγάλη περιοχή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...