Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΛΙΤΖΑΚΗ


Φιλικό παιχνίδι με την ακαδημία του Χρήστου Δελιτζάκη έδωσε σήμερα το πρωί η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.





























Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (video)

Στιγμιότυπα από τον αγώνα  Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ




Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0


Δικαίως επικράτησε ο Α.Σ. Ειρηνούπολης επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 3-0, σήμερα στο γήπεδο της Ειρηνούπολης. Ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή , με έμπειρους παίκτες, θα έπαιρνε το ματς έτσι κι αλλιώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στάθηκαν στα ίσια απέναντι στους γηπεδούχους και απέναντι στον διαιτητή του αγώνα αυτή τη φορά δυστυχώς, και έπαιξαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν να παίζουν δείχνοντας ουσιαστικά πως μπορούν πολλά.

Οι φάσεις μοιρασμένες και στα δύο ημίχρονα, κάτω από τα δοκάρια. Τα γκολ, στο 36’ το 1-0, στο 51’ το 2-0 και στο 87’ το 3-0.
Η ανατροπή του παίκτη του Ολυμπιακού Τσιούλη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ,  από τον τερματοφύλακα της Ειρηνούπολης, έκανε το διαιτητή να δώσει την…. κίτρινη κάρτα στο τερματοφύλακα, πράγμα που έκανε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρηθούν έντονα, μιας και για πολλοστή φορά τα σφυρίγματα που ακούσαμε σε σχέση με τις φάσεις που είδαμε, καμία σχέση δεν είχαν μεταξύ τους.  
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί τον αθλητικό σύλλογο Ειρηνούπολης για τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Όσο για τον διαιτητή του παιχνιδιού, προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω, (και η άποψη είναι εντελώς προσωπική και δεν αντιπροσωπεύει την άποψη της διοίκησης), διότι μου έδειξε για άλλη μια φορά πως ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο, ισχύει αυτό που ισχύει στην Παιδεία, στην Οικονομία, στην πολιτική, στην Κοινωνία γενικά αυτής της χώρας  και μου υπενθύμισε γιατί είμαστε ως πολιτισμός εδώ που είμαστε. Ο νοών… νοείτω.   
Ο Ολυμπιακος Νάουσας θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να προσφέρει θέαμα, χωρίς κανένα μα κανένα άλλο μέσο.  Έτσι απλά….
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ:  Σειτανίδης, Στεργίου, Παπαιωάννου, Κορυταίος, Κρουσταλλάς, Μπάκανος, Πανταρίδης(89’ Σκαρλάτος), Καραμεταξάς, Καρυπίδης(57’ Μερόκος), Σαμψωνίδης, Ινεμπολίδης(65’ Λούρης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Μπλιάτκας, Χατζηγεωργίου, Τσαμπούρης, Γκότσης(77’ Γκίλτσης), Κοκκοφειάδης(71’ Ζιαμπάκας), Τσιούλης, Φράγγης, Μάινος, Χριστοδούλου(46’ Κούτης)












































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...