Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Η "ΠΡΟΣΒΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Πρώτη επίσκεψη του Κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας, στην σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, σήμερα Τετάρτη, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια της συνεργασίας μας για την φετινή χρονιά.

Οι ψυχολόγοι, κ. Φανή Μπασιούρη και Σοφία Γεώργου, επισκέφθηκαν την σχολή την ώρα της προπόνησης και αφού γνωρίστηκαν με τα παιδιά, επέλεξαν βιωματικές δραστηριότητες με θέμα τη «Συνεργασία και την ομαδικότητα» πάνω στον αθλητικό τομέα και όχι μόνο.
Τα παιδιά συνεργάστηκαν άψογα με την δύο ψυχολόγους και μεταξύ τους.

Οι επισκέψεις των ψυχολόγων της «Πρόσβασης» θα συνεχιστούν και τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού η σχολή θεωρεί πολύ σημαντική την επιμόρφωση των μικρών αθλητών, στον τομέα της συνεργασίας και ομαδικότητας, καθώς και σε θέματα που αφορούν την ψυχοκοινωνική υγεία ενός αθλητή. 



Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ!


ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 3Χ3!!

Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας του Ολυμπιακού Νάουσας διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 3χ3, το Σάββατο  28/05/16 (προκριματικοί) και την Κυριακή 29/05/16 (τελικοί), στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ώρα έναρξης τουρνουά: Σάββατο28/05/16  , 16.00 μ.μ. και Κυριακή 29/05/16 , 10.00 π.μ.

Το τουρνουά αφορά όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 5-14 ετών, εντός και εκτός ακαδημιών.  Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ομάδες αποτελούμενες από τρία άτομα, ή να συμμετέχουν μεμονωμένα. Στην τελευταία περίπτωση, οι ομάδες θα δημιουργηθούν από τους προπονητές.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνει διαγωνισμός φάουλ και πέναλτι. Οι νικητές του τουρνουά κάθε ηλικίας και οι νικητές των διαγωνισμών θα βραβευτούν, ενώ όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα λάβουν έπαινο συμμετοχής.

Το 3χ3 είναι ένα σύστημα ποδοσφαίρου, που εφαρμόζεται στην Ευρώπη εδώ και χρόνια αναδεικνύοντας ταλέντα,  και στοχεύει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το οποίο αναζητά ταχύτητα μυαλού και γρήγορη σκέψη. Οι κανονισμοί είναι απλοί  και θα γνωστοποιηθούν τις ημέρες του τουρνουά.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ 3Χ3!!
Τηλ. Πληροφοριών και συμμετοχής: 6936231736


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...