Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

Η σχολή των Arsenal Soccer Schools Naousas, ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της ομάδας και της ακαδημίας Κύριο Γρηγόρη Σταμπουλή, και την εταιρία του "ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ"( Π. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.) για την πολύ ευγενική προσφορά του προς τον μικρό αθλητή Αλαίτση Σάκη. 
Ο Γρηγόρης και η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα του Σάκη, σχετικά με το ταξίδι του στην Αγγλία, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος στο τουρνουά και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του όπως του αξίζει. 
Όλοι μας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό που φέτος μας πρόσφερε τα μέγιστα για να μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι σε μια τέτοια προσπάθεια. 

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Οι μικροί αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να συμμετέχουν στο 3χ3 World Cup που διοργανώνει η Arsenal στις 7 Ιουνίου, είναι οι εξής: 
ΑΛΑΙΤΣΗΣ ΣΑΚΗΣ, 2002, ARSENAL SOCCER SCHOOLS NAOYSAS
ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 2002, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 2003, ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τα παιδιά θα συνοδέψουν οι προπονητές: Κουμπουλής Νικόλαος και Τσιούλης Δημήτριος από τα ASS Nάουσας και Θοδωρής Γεώργιος από τα ASS Ιωαννίνων.

Ευχόμαστε στην αποστολή, καλή διαμονή και κάθε επιτυχία στο τουρνουά! 

ΑΛΑΙΤΣΗΣ ΣΑΚΗΣ (ARSENAL SOCCER SCHOOLS NAOYSAS)


ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ)


ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...