Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννης Ιωαννίδης – Επιχορηγεί(;) τις Ενώσεις!


Οικονομική ανάσα στις ΕΠΣ από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποφάσισε να επιχορηγήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με 1 εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό αυτό αναμένεται να εκταμιευθεί τον Ιανουάριο.
Ωστόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού κατέστησε σαφές στις επικοινωνίες που είχε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να δοθούν εξ’ ολοκλήρου στις ποδοσφαιρικές ενώσεις και μέσω αυτών στα ερασιτεχνικά σωματεία. Μάλιστα ζήτησε και πήρε από την ΕΠΟ στοιχεία για τα σωματεία που έχει στη δύναμή της κάθε ΕΠΣ ώστε να γνωρίζει πώς θα μοιραστούν τα χρήματα κατ’ αναλογία με βάση τον αριθμό των σωματείων.
Η συγκεκριμένη επιχορήγηση έρχεται σε μία στιγμή που εκφράζονται επίσημα και ανεπίσημα παράπονα από Ενώσεις με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είδωμεν…
Imathia Sports News

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ


                                                                                                    Χαλαρές στιγμές, μετά τον αγώνα, στο Καφέ του προέδρου.Συζήτηση, γέλιο, φαγητό, διασκέδαση.... όλα χρειάζονται.  Παίκτες, Προπονητής, Γενικός Αρχηγός, Πρόεδρος, παράγοντες και φίλαθλοι.   Πάντα τέτοια!
































Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ 6-2

 Διεξήχθη σήμερα το αναβληθέν παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και την Ελπίδα Μονοσπίτων.Ένα δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες για τους ίδιους λόγους. Ο μεν Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς για να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη και τα Μονόσπιτα με τους βαθμούς της νίκης έδιναν ελπίδα στη σωτηρία τους.Δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, με νερό και λάσπη, παρ' όλα αυτά και οι δυο ομάδες πρόσφεραν θέαμα και γκολ. 
 Ο Ολυμπιακός Νάουσας μπήκε δυνατά και κατάφερε στο δεύτερο μόλις λεπτό να προηγηθεί στο σκορ, με κεφαλιά του Τάσου Μήτσικα στο πρώτο κόρνερ της ομάδας. Με καλύτερα πατήματα η γηπεδούχος ομάδα μετά το γκολ συνέχισε πάλι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά σε μία ολιγωρία της άμυνάς της, στο 20' ήρθε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους. Παρά το 1-1, ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και γρήγορα ήρθε το 2-1 από τον Χρήστο Σακελάρη στο 27' και το 3-1 από τον Αλέξη Χατζηιωανίδη στο 35'.
 Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο, παρά τη μείωση του σκορ στο 50' από τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι, με άλλα τρία τέρματα κατάφεραν και πήραν δίκαια τη νίκη. Στο 67' ο Στέργιος Μπλιάτκας με κοντινό πλασέ έκανε το 4-2, στο 75' ο Μίλτος Χατζηγεωργίου μετά την υπέροχη μπαλιά του Μπλιάτκα έκανε το 5-2 και τέλος, στο 85', με όμορφο πλασέ, έκλεισε το σκορ σε 6-2 ο Αλέξης Κούτης.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσπάθησαν και τα κατάφεραν, να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα δύσκολο τερέν.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην Ελπίδα Μονοσπίτων, κουράγιο και δύναμη στην προσπάθεια τους, να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Καλή ανάπαυλα σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας για τις γιορτές και ραντεβού στις 13 Ιανουαρίου για την συνέχεια του δεύτερου γύρου.

                                                                        ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ράντζιου, Μήτσικας Α, Μπλιάτκας, Cela, Φερλαχίδης, Κοκκοφειάδης, Χατζηγεωργίου, Βουδούρης (Μήτσικας Π 65'), Ρώσσιος, Σακελάρης (Λιανέρης 85'), Χατζηιωαννίδης (Κούτης 75')

ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ: Γεωργάς, Εμμανουηλίδης, Μίλης, Γκογκόπουλος, Δήμου, Lamcia (Τρεμπελής 80'), Θωνόγλου, Δίγκας, Παπαδημητρίου, Δούτσης, Μήλης,


























ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ


Μόλις στο 2΄,πηδώντας πιο ψηλά απ όλους με μια υπέροχη κεφαλιά , ο Τάσος Μήτσικας , ο αδιαφιλονίκητος αρχηγός του Ολυμπιακού Νάουσας,πέτυχε το 1-0 στον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  με την  ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ, σήμερα 19/12/12 στο γήπεδο του Αγ.Νικολάου.





 


 Αν δεν είναι το πιο γρήγορο γκολ της Α2 ,σίγουρα είναι ενα από τα πιο γρήγορα γκολ που έχει πετύχει ο  Ολυμπιακός μέχρι σήμερα.
Δίκαια ο Τάσος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο Λουκυ Λουκ του Ολυμπιακού, μιας και σκοράρει πιο γρήγορα κι απο τη σκιά του. Αυτά να τα βλέπει ο Ντούσαν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...