Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Από σήμερα Δευτέρα 17/12/12 ως και το μεσημέρι της Τετάρτης 19/12/12, παρακαλείσθε να μην καλείται το τηλέφωνου του γενικού αρχηγού της ομάδας Νίκου  Λιακόπουλου, ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , διότι βρίσκεται στο κτήμα του για κλάδεμα και δεν μπορεί ν απαντήσει.
Δυστυχώς δεν μπορείτε να τον συναντήσετε στο γνωστό του στέκι .
Τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΟΚ  θα τον παρακολουθήσει από το καφενείο της  Αγκαθιάς
                                                                               Από το γραφείο του

         

3 σχόλια:

  1. ειμαι κ εγω αναγνωστης στη σελιδα σας κ μου αρεσουν αυτα που γραφετε...αλλα μερικες φορες δεν εκτιματε καποια προσωπα της ομαδας σας,οπως τον γενικο αρχηγο κυριο Νικο που τον γνωριζω καλα ενω εσεις προσπαθειτε να τον γελοιοποιησετε για την προσφορα του στην ομαδα.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Παναγιώτη σ ευχαριστώ για την παρατήρηση, όμως το πνεύμα της ομάδας δεν είναι αυτό που νομίζεις. Η προσφορά του Νίκου είναι ανεκτίμητη και ο ιδιος προσωπικός φιλος.Τολμώ να πω πως χωρις αυτόν δεν θα λειτουργούσε τίποτα. Οι αναφορες μας σ αυτον απλα χαλαρωνουν λιγο την κατασταση και θα το κανουμε καθε φορα που θα βρισκουμε ευκαιρια ,επειδη κι αυτος το διασκεδάζει.Μια και το αναφερεις σου λεω πως σ αυτην την ομάδα δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί,κόντρες και αντιπάθειες και συνεπως δεν υπαρχει προθεση να γελοιοποιηθεί κανένας,όλοι λειτουργούμε σαν μια παρέα ,παιχτες,διοίκηση και φιλαθλοι, αλλωστε αυτό φαίνεται. Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου.... Χρήστος

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...