Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ


Ελπίδα Μονοσπίτων – Νέα Γενεά Νικομήδειας  0-1.

Η Νικομήδεια κέρδισε στα Μονόσπιτα την τοπική Ελπίδα ,ίσως χωρίς αγωνιστικά να το αξίζει. Εκείνοι όμως που αξίζουν συγχαρητήρια είναι οι  4-5 οπαδοί της , γνωστοί σε κάθε αγώνα  της ομάδας τους, που δίνουν ρεσιτάλ παιδείας και αθλητικού πολιτισμού. Συγχαίρουν και επιβραβεύουν τον αντίπαλο σε κάθε ενέργεια του, χειροκροτούν  τον διαιτητή σε κάθε σφύριγμα και δίνουν τα εύσημα στον κοντινό τους επόπτη ,που πάντα σε κάθε αγώνα στήνονται από πίσω του. Το λεξιλόγιο και η φρασεολογία τους βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ο ίδιος ο Μπαμπινιώτης θα  ανατρίχιαζε από συγκίνηση αν ήξερε ότι κάποιοι στην  Ημαθία  πριν πάνε στο γήπεδο διαβάζουν ανελλιπώς το λεξικό του.
 Καλό είναι όλοι εμείς οι σύλλογοι , που έχουμε αγωνιστεί με την ομάδα της Νικομήδειας , να προτείνουμε στην ΕΠΣ Ημαθίας :
α)  να απονείμει εύφημο  μνεία  στους οπαδούς της ομάδας για τη συμβολή τους στο ποδόσφαιρο

β) να  τους απονείμει βραβείο τιμής  η Κ.Ε.Δ. για τα καλά τους λόγια και την στήριξη τους στο δύσκολο έργο των διαιτητών , κατα τη διάρκεια του αγώνα.
γ)  να προτρέψει και τους άλλους συλλόγους , να φέρνουν τα μικρά παιδιά στο γήπεδο , με τις οικογένειες τους ,όπου  παίζει η Νικομήδεια, γιατί έτσι θα αποκτήσουν παιδεία ,ήθος, πλούσιο λεξιλόγιο, αθλητικό πολιτισμό και κουλτούρα και κυρίως δε θα βλέπουν την ώρα να παίξουν και αυτοί μπάλα για να βρεθούν σ αυτό το ωραίο και κόσμιο περιβάλλον.
δ )να προτείνει στη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα να τους καλέσει στην εκπομπή της ‘ΣΤΑ ΑΚΡΑ’
για να μπορέσουν να αναδείξουν την κουλτούρα των απογόνων του Μ. Αλέξανδρου, το πως ο τόπος αυτός δεν ξεχνά τη μήτρα του και πως ακόμη και σήμερα παράγει πολιτισμό.
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια

2 σχόλια:

  1. Δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ με εκφράζεις....
    Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος εκεί πέρα να τους κάνει να κλείσουν το στόμα τους? Μειώνουν την αξία της ομάδας τους, μειώνουν το επίπεδο της δουλειάς των ποδοσφαιριστών τους, διώχνουν άτομα από τα γήπεδα, και όταν κάποιος αγριέψει, φεύγουν τρέχοντας, τόσο γενναίοι είναι!
    "καρκινώματα" των κερκίδων, πρέπει να απομακρυνθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας τους δεν κοίταξε ότι η ομάδα ήταν πιο χάλια από κάθε άλλη φορά. Κανένας δεν είδε τα πολλαπλά δικά τους λάθη. Ξεκινάς από την δική σου εμφάνιση πρώτα και μετά πας αλλού. Δεν αξίζει την άνοδο αυτή η ομάδα. Συγχαρητήρια στα Μονόσπιτα, γιατί πρώτα απ' όλα δεν τους άγγιξαν τα βρισίδια και δεύτερον πάλεψαν το παιχνίδι όσο μπορούσαν και θα έπρεπε να πάρουν την νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...