Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Νέος Ολυμπιακός. Νέοι άνθρωποι. Νέες ιδέες. Νέα ξεκινήματα. Νέα διοίκηση. Νέοι παίκτες. Προπαντός νέοι παίκτες.Δεν προσδοκούμε ανόδους, δεν προσδοκούμε τίτλους, δεν προσδοκούμε τιμές. Αυτό που προσπαθούμε είναι να στίσουμε ένα καινούργιο οικοδόμημα. Από την αρχή. Με μικρά παιδιά. Με εφήβους που τους αρέσει το άθλημα. Δεν αγοράζουμε παίχτες. Δεν πουλάμε παίχτες. Δεν αγοράζουμε παιχνίδια. Δεν πουλάμε παιχνίδια. Δεν αγχωνόμαστε για τους τίτλους. Δεν προσδοκούμε πολλά.

Προσδοκούμε, ο Ολυμπιακός Νάουσας να γίνει μία ομάδα που θα προσελκύσει μικρά παιδιά, νέα άτομα, που αγαπάνε αυτό που κάνουν.

Δεν παλεύουμε για τους τίτλους. Εδώ παλεύουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Και θα παλέψουμε καθαρά.

Το χτίσιμο μίας νέας ομάδας προδιαθέτει χρόνο. Και δουλειά. Δεν γίνονται όλα από τη μια χρονιά στην άλλη. Πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή για να χτίσεις. Δεν είμαστε εδώ για να βάζουμε υποστυλώματα  Είμαστε εδώ για να χτίσουμε. Από την αρχή. Με θεμέλια γερά. Η ακαδημία θα βοηθήσει σε αυτό. Χτίζεις μία ομάδα από τα μικρά της. Διαφορετικά καταλήγεις να δουλεύεις με μισθοφόρους. Οι οποίοι προσφέρουν πολλά, αλλά διώχνουν το μέλλον. Είναι νόμος αυτό στο ερασιτεχνικό, ξέρετε.

Η χρονιά ήταν και συνεχίζει να είναι μεταβατική. Τώρα δουλεύουμε. Είμαστε μία γροθιά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. ΦΙΛΑΘΛΟΙ.  Κάποια στιγμή ευχόμαστε να γευτούμε τους καρπούς των κόπων μας.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων. Σας ευχαριστούμε που την έχουμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...