Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

Η έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοπεποίθησης, καθώς και η έλλειψη εμπειρίας βοήθησαν σήμερα στο να μην καταφέρει να πάρει κάτι καλό ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Διαβατού, ενώ θα μπορούσε.
Όντας πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται ψυχολογίας και να παλεύει για το γκολ, πράγμα που δεν κατάφερε. Αντίθετα, το πέτυχε ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο που σκοράρισε δύο φορές και κέρδισε δίκαια τον αγώνα.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ)

Έχουμε μάθει να στοχοποιούμε τα άσχημα και πολύ καλά κάνουμε. Κάθε τι που δεν προάγει τον αθλητισμό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι καλό να καυτηριάζεται για να δεσμεύεται και να μειώνεται, έτσι ώστε να υπερισχύσει το καλό και το δίκαιο.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας για περισσότερο από τέσσερα χρόνια προσπαθούσε να δείξει πόσο σημαντικό ήταν να υπάρχει γιατρός σε κάθε αγώνα όλων των τμημάτων που αγωνίζονται κάτω την επιτήρηση της ΕΠΣ Ημαθίας. Δεν εισακούστηκε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, δεν άφησε ΠΟΤΕ να διεξαχθεί κανένας αγώνας, κανενός τμήματος τους ομίλου, χωρίς να υπάρχει γιατρός μέσα στο γήπεδο και δίπλα στα παιδιά.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν η πρώτη φορά που στους αγώνες όλων των τμημάτων, υπήρξε γιατρός, καθορισμένος από την ΕΠΣ, χωρίς να χρειαστεί κανένας μας να ασχοληθεί, να τρέξει, να ψάξει γι’ αυτό το ζήτημα.

Ο γιατρός ήταν εκεί, από νωρίς, με το δικό του φαρμακείο, έτοιμος να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντιξοότητα. Κι εμείς, ήσυχοι και χωρίς άγχος για κάποιον δύσκολο τραυματισμό που, σε διαφορετικές καταστάσεις, θα μας καθόριζε υπεύθυνους για την ασφάλεια των παιδιών και ανεύθυνους γενικά, όσον αφορά την υγεία των μικρών και μεγάλων αθλητών.

Η εικόνα αυτή, έδωσε σε όλους μας μια καινούργια πνοή. Κάτι άλλαξε και άλλαξε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, την προσπάθεια μας και την ηθική μας, θα πρέπει όλοι μας να αναγνωρίσουμε το θετικό.
Ο  όμιλος, θέλει να συγχαρεί τους αρμόδιους και να τους παρακινήσει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο να διευκολύνουν τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσφέρουν, αλλά και το άθλημα γενικότερα.
Κάθε καλό επιβάλλεται να επικροτείται.


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΕΝ. ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 3-2

Μία πολύτιμη νίκη πέτυχε το Σάββατο, το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας, στο τελευταίο παιχνίδι των παιδιών, αφού την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει ρεπό.
Οι προπονήσεις του παιδικού συνεχίζονται κανονικά και από εδώ και στο εξής θα διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια καθώς και τουρνουά ποδοσφαίρου.
Το στοίχημα του ομίλου την περσινή σεζόν για την δημιουργία παιδικού τμήματος, επιτεύχθηκε πλήρως, με μεγάλη επιτυχία και θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να δυναμώνει, δημιουργώντας ένα σκαλοπάτι ακόμη στην πορεία των μικρών αθλητών από την σχολή προς το αντρικό τμήμα, τα επίσημα αντρικά πρωταθλήματα και όπου αλλού αξίζει να φτάσουν. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...