Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΝΑΟΥΣΑΣ: VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ

Μία μικρή γεύση από την προπόνηση του Γιώργου Χαρίτου στη σχολή των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, την Τετάρτη, στο αθλητικό κέντρο του Κούκου. 


















Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

H ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Μια διαφορετική προπόνηση γεύτηκαν οι μικροί αθλητές των Arsenal Soccer Schools της Νάουσας, με τον προπονητή της Elite Academy να τους προπονεί στο στυλ της Arsenal.

Η προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο του Κούκου, χθες το απόγευμα, παρουσία γονέων. Ο στόχος της συγκεκριμένης προπόνησης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά και οι γονείς τους, το μελλοντικό στυλ ποδοσφαίρου και τη δεξιοτεχνία του, να συνειδητοποιήσουν πως το ποδόσφαιρο είναι  θέμα πρώτα μυαλού και μετά ποδιού και να αντιληφθούν πως το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει αθλητική παιδεία και όχι μόνο, μέσα από τους κανόνες του με σκοπό την καλλιέργεια του παιδιού ως οντότητα.   
Ο Κύριος Γιώργος Χαρίτος προπόνησε τα παιδιά σε δύο γκρουπ, συζήτησε μαζί τους για το ποδόσφαιρο και μίλησε με τους γονείς για την πορεία των μικρών αθλητών και την φιλοσοφία των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα.
Φιλοξενήθηκε στο δημοτικό ξενοδοχείο «Βέρμιον» και αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Θεσσαλονίκη. 



















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...