Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ


H Ειρήνη Φιλάκη είναι η νέα γιατρός του Ολυμπιακού Νάουσας.
Η Ειρήνη είναι πτυχιούχος γιατρός, εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, στο τμήμα της παθολογικής κλινικής. Έχει πείρα στους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς υπήρξε πάμπολες φορές γιατρός στα γήπεδα της Πτολεμαίδας και στους εκεί ερασιτεχνικούς συλλόγους.
Συμμετέχει στην ομάδα του Ολυμπιακού ως γιατρός, ανιδιοτελώς, χωρίς καμία οικονομική απολαβή, και πάντα με καλή διάθεση.
Από την πρώτη μας επαφή, δέχθηκε με χαρά να βοηθήσει και να είναι μαζί μας σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας.


Η Ειρήνη θα βρίσκεται στα επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού, εντός και εκτός έδρας, θα παραβρίσκεται σε όλες τις δραστηριότητες της ακαδημίας της ομάδας, και του μαζικού αθλητισμού, καθώς και στο κολυμβητήριο τα Σάββατα.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας πιστεύει πως ένας γιατρός στα γήπεδα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην επαρχία και αυτό κάνει πράξη.








ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ (5/1/14)


 
VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ 
(5/1/14)

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ


Έτοιμες και οι γραμμές του γηπέδου, για τους επερχόμενους αγώνες του Ολυμπιακού Νάουσας.
Οι γραμμές μετρήθηκαν, χαράχτηκαν και βάφτηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, το Σάββατο το μεσημέρι.

Το γήπεδο του Αγίου Νικολάου είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. 








Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ


Φιλικό με επίλεκτους παίκτες των ερασιτεχνικών ομάδων της πόλης έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, είχε καλή διάθεση από όλους και πάνω απ’ όλα ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις.
Ο όμιλος του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και παραβρέθηκαν στο γήπεδο να αγωνιστούν.
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την νέα χρονιά θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-01-14, στις 15.00, απέναντι στην ομάδα της Ελπίδας Μονοσπίτων, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.   






































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...